net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το BMW μας δείχνει τα δόντια του

Η BMW μας εξέπληξε ευχάριστα για μια ακόμη φορά βελτιώνοντας το ήδη επιτυχημένο Street μοντέλο F800S με αρκετά “καλούδια” όπως καρίνα και εξάτμιση Acrapovic, που του έδωσαν ξεχωριστό και πιο απειλητικό χαρακτήρα μετατρέποντας το από ευγενή πρίγκιπα σε Βαυαρό ιππότη.

 
Η F 800 S είναι μια ιδιαίτερη street μοτοσικλέτα, με ένα από τα βασικά στοιχεία της που εντυπωσιάζουν πάνω της να είναι η αισθητική, αλλά και η ποιότητα κατασκευής που όπως σε όλες τις Bmw είναι υψηλή κερδίζοντας κάθε φορά τις εντυπώσεις. Η "φτιαγμένη" F800 προσφέρεται από την ελληνική αντιπροσωπία με κάποια έξτρα αξεσουάρ που μεταμορφώνουν, όμορφα, τη μοτοσικλέτα, τόσο από αισθητικής πλευράς, όσο και λειτουργικά. Ξεκινώντας από ψηλά και μπροστά το F 800S διαθέτει φιμέ ζελατίνα. Η τελευταία δεν έχει αλλαγές στο ύψος με την εργοστασιακή που διαθέτει η μοτοσικλέτα, αλλά το μαύρο χρώμα που προσφέρεται χαρίζει πόντους στην επιθετική αισθητική της.

Κάτω από τον κινητήρα υπάρχει μία πολύ όμορφη και ασύμμετρα σχεδιασμένη καρίνα που καταφέρνει να ενσωματωθεί με το υπόλοιπο σύνολο, δίχως να μοιάζει πρόσθετη, και συμπληρώνει την sport εικόνα της μοτοσικλέτας. Αυτό όμως που δεν περιμέναμε να βρούμε ποτέ πάνω σε μια BMW ήταν το μονόσελο που διαθέτει.

Το πλαστικό κάλυμμα που εφαρμόζει πάνω από τη σέλα του συνοδηγού είναι στα χρώματα της μοτοσικλέτας και διαθέτει άριστη εφαρμογή, κάτι που μεγαλώνει ακόμα περισσότερο τις πιθανότητες πως πρόκειται για πραγματικό μονόσελο. Φυσικά η δυνατότητα μεταφοράς του συνεπιβάτη παραμένει, μιας και η αφαίρεσή του είναι εύκολη και σύντομη.

Οι διαφοροποιήσεις αυτού του F 800S από το απλό επικεντρώνονται και σε ένα ακόμα σημείο, αυτό του τελικού της εξαγωγής. Το τελευταίο ανήκει στην Akrapovic και είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο. Η τοποθέτησή του έχει γίνει πάνω στους εργοστασιακούς σωλήνες εξαγωγής της μοτοσικλέτας και η εφαρμογή του έχει την ίδια καλή ποιότητα με αυτή του τελικού παραγωγής.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ