net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

6ο Mountain Enduro Camp 2017

Η φετινή εντουρόβολτα του Mountain Enduro Camp επιφυλάσσει στους συμμετέχοντες μια προσεκτικά σχεδιασμένη και απολαυστική διαδρομή, στην οποία έχουν προστεθεί και κάποια κομμάτια Pro για τους πιο απαιτητικούς και έμπειρους αναβάτες, που επιθυμούν να τα διασχίσουν.

 

Η διαδρομή έχει συνολικό μήκος 65 χιλιόμετρα, διασχίζει στο μεγαλύτερο της μέρος το υπέροχο δάσος της περιοχής αλλά περνάει και μέσα από το χωριό της Βερδικούσιας. Το 90-95% της διαδρομής είναι σε σκιερό μέρος με αποτέλεσμα  να είναι ευχάριστη για τους αναβάτες που θα κινούνται σε υψόμετρα μεταξύ 850 μ. και 1424μ. Οι εναλλαγές τοπίου θα εντυπωσιάσουν τους συμμετέχοντες καθώς κατά τη πορεία τους θα συναντούν σημεία με απέραντη θέα αλλά και σημεία κλειστού φυσικού τοπίου, διασχίζοντας μονοπάτια και ρέματα. Θα υπάρχει σήμανση enduro αλλά και κορδέλες ενώ θα υπάρχουν και σημεία εξόδου από τη διαδρομή και επιστροφή στο χώρο του Mountain Enduro Camp.

Το κόστος συμμετοχής στην εντουρόβολτα είναι 15 ευρώ. Στην τιμή περιλαμβάνεται: σάντουιτς, νερό, αναμνηστικό μετάλλιο και T-Shirt Mountain Enduro Camp! Για όσους επισκεφτούν το Mountain Enduro Camp μόνο την Κυριακή – ημέρα της εντουρόβολτας – προσφέρουμε δωρεάν είσοδο στο φεστιβάλ.

Πριν την εκκίνηση

Δηλώσεις συμμετοχής στην εντουρόβολτα θα συμπληρώνονται στο περίπτερο πληροφοριών μηχανών. Από εκεί θα παρέχονται πληροφορίες, αλλά και ακριβείς οδηγίες για όλες τις μηχανοκίνητες δραστηριότητες.

Πριν την εκκίνηση θα ταυτοποιείται ο αναβάτης με τον αριθμό της μοτοσυκλέτας του. Ακόμη, θα πραγματοποιείται ο έλεγχος του απαραίτητου εξοπλισμού. Είναι αυτονόητο ότι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φοράνε κατάλληλα ελαστικά (σε καλή κατάσταση) και να έχουν φροντίσει για τη σωστή συντήρηση της μοτοσυκλέτας τους. Επίσης, θα πρέπει να έχουν φροντίσει να φέρουν μπιτόνι με βενζίνη που θα χρησιμοποιήσουν στο μέσο της διαδρομής κατά τον ανεφοδιασμό.

Εκκίνηση

Ημέρα: Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

Ώρα έναρξης: 08:30

Ώρα λήξης εκκινήσεων: 11:00

Οι αναβάτες θα ξεκινάνε τμηματικά για λόγους ασφαλείας, σε ομάδες έως τεσσάρων ατόμων από τη ράμπα εκκίνησης του Mountain Enduro Camp.

Κατά τη διαδρομή

Στη διαδρομή θα υπάρχουν τέσσερις σταθμοί ελέγχου (checkpoints), στους οποίους θα βρίσκονται διασώστες αλλά και άνθρωποι της διοργάνωσης. Στο μέσο της διαδρομής θα γίνει το διάλειμμα. Εκεί, οι διοργανωτές θα διανείμουν στους αναβάτες νερό και σάντουιτς. Επίσης, θα βρίσκεται εκεί όχημα ανεφοδιασμού με τα δικά σας μπιτόνια.

Τερματισμός

Ο τερματισμός της εντουρόβολτας θα γίνει στην ράμπα εκκίνησης στο χώρο διεξαγωγής του Mountain Enduro Camp στη Μαμαλή.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6944341268 (Βαγγέλης Θεοδοσίου, ώρες: 7:00-10:00 μμ).

Το Mountain Enduro Camp πραγματοποιείται με υποστηρικτές την Κοινότητα Βερδικούσιας και το Δήμο Ελασσόνας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ