net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δοκιμάζουμε το νέο supermoto της Yamaha

Το WR 250Χ, προσφέρει ευκολία χρήσης και μεγάλα ποσοστά διασκέδασης όπως και το χωμάτινο αδερφάκι του, μόνο που αυτή την φορά το επιχειρησιακό πεδίο είναι ή άσφαλτος. Παράλληλα προβάλει ένα χρηστικό χαρακτήρα, ικανό να εξυπηρετήσει τις ανάγκες καθημερινής μετακίνησης.

 
Η αισθητική του είναι «φρέσκια» και νεανική, ενώ η ποιότητα κατασκευής του βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα. Ο οδηγός τοποθετείτε σε επιθετική στάση οδήγησης που ευνοεί τον έλεγχο, αλλά η εργονομία της μοτοσικλέτας δεν τον «κλειδώνει» σε μία θέση, επιτρέποντας του να κινηθεί προς τα πίσω αν το επιθυμεί.

Η άνεση είναι περιορισμένη λόγω της στενής και σκληρής σέλας, όμως αυτό είναι κάτι που θα απασχολήσει μόνο στο ταξίδί, αφού στην πόλη το 250ρι supermoto της Yamaha σε «βάζει στην πρίζα» και τα ξεχνάς όλα!

Ο κινητήρας εντυπωσιάζει με το νεύρο και την ευστροφία του και σε συνδυασμό με το αλουμινένιο πλαίσιο και τις ποιοτικές στην λειτουργία τους αναρτήσεις, συνθέτουν ένα στιβαρό σύνολο που υπακούει στις εντολές του οδηγού με ακρίβεια και αμεσότητα.

Στη σέλα του WR 250X, ακόμα και οι καθημερινές «άχρωμες» και βαρετές διαδρομές – αγγαρείες αποτελούν ευκαιρία για παιχνίδι, ενώ τα φρένα του είναι ικανά να διορθώσουν τις ατασθαλίες του «ενθουσιώδη» οδηγού ανά πάσα στιγμή.

Περισσότερα για το WR 250X της Yamaha μπορείτε να διαβάσετε στο τεύχος Νο 13 του Moto Τρίτη, που από σήμερα κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Yamaha WR 250X
Τιμή: 6.550 ευρώ

Κινητήρας: 4T, 1K, Υ/Ψ,4Β
Κυβισμός (κ.εκ.): 250
Κύλινδροι/Βαλβίδες: 1/4
Ισχύς (ίπποι/σ.αλ.): Δ.Α.
Ροπή (kgm/σ.α.λ.): Δ.Α.
Τροφοδοσία: Ηλ. ψεκασμός
Χωρητ. Ρεζερβουάρ (λίτρα): 9
Κατανάλωση (λίτρα/100χλμ.): 4,4
Βάρος (χωρίς καύσιμο): 127
Κατανομή βάρους Ε/Π: Δ.Α.
Τελική Ταχύτητα (χλμ./ώρα): 150
Πλαίσιο - τύπος: Αλουμινένιο σωληνωτό
Αναρτήσεις Ε: Αντεστραμμένο πιρούνι
Διαδρομή (χιλ.): 270
Αναρτήσεις Π: Μονό Αμορτισέρ
Διαδρομή: 270
Φρένα Ε (χιλ.): Δ/250
Φρένα Π (χιλ.): Δ/230

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ