net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

8 "Yard Built" μοτοσυκλέτες

8 "Yard Built" μοτοσυκλέτες

8 "Yard Built" μοτοσυκλέτες

8 «Yard Built» μοτοσυκλέτες

H εταιρεία Yamaha παρουσίασε 8 νέες custom μοτοσυκλέτες από το πρόγραμμά της, «Yard Built», στο γαλλικό φεστιβάλ «Wheels & Waves». Τα Yamaha XSR700 και XSR900 αποτέλεσαν τη βάση για τις κατασκευές των μοντέλων, που ολοκληρώθηκαν από εταιρείες και καταστήματα μοτοσυκλετών από 8 διαφορετικές χώρες.

 
Οι μηχανικοί δεν είχαν το δικαίωμα να κάνουν σημαντικές τροποποιήσεις στον κινητήρα ή στο πλαίσιο. Η ομάδα της OMT Garage της Ιταλίας ήταν η μόνη, που χρησιμοποίησε το XSR900 για την κατασκευή του νέου μοντέλου, δημιουργώντας αυτό που χαρακτήρισε ως scrambler υψηλής απόδοσης.

Οι υπόλοιπες ομάδες, όπως ο Γερμανός Marcus Walz από την εταιρεία «WalzWerk Motorcycles» και ο μηχανικός της πορτογαλικής εταιρείας «Maria Riding»,  αποφάσισαν να τροποποιήσουν  το  XSR700 και πάνω σε αυτό να δημιουργήσουν τα δικά τους «έργα τέχνης».

Στην περσινή διοργάνωση του φεστιβάλ, την παράσταση έκλεψε και πάλι η Yamaha με το XJR1300 από την εταιρεία «Jigzaw Customs». Το ίδιο αποτέλεσμα ελπίζουν να έχουν και οι 8 εταιρείες custom μοτοσυκλετών, που συμμετέχουν με τα συγκεκριμένα μοντέλα της Yamaha.

Σύμφωνα με τον Cristian Barelli, συντονιστής της Yamaha Motor Europe Marketing, καθώς η πλατφόρμα «Yard Built» συνεχίζει να εξελίσσεται, θα δούμε ολοένα και περισσότερες ξεχωριστές custom μοτοσυκλέτες.

Το «Wheels & Waves» είναι ένα ετήσιο γεγονός πολλών ημερών, που διεξάγεται στις ακτές της νοτιοδυτικής Γαλλίας κι αφορά τον χώρο της μοτοσυκλέτας και του surf.
 

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ