net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Νέο Dinli Centhor EVO 800

Το κορυφαίο ATV στη γκάμα της Dinli, το Centhor EVO, θα είναι σύντομα διαθέσιμο από την αντιπροσωπεία της εταιρίας, Buggy Motors- Faltsetas και στη βασική του έκδοση. Με πλούσιο εξοπλισμό αλλά και πολλά αξεσουάρ μπορείτε να κάνετε το Centhor ένα σκληροτράχηλο εργαλείο για το χώμα.

 
Ειδικότερα, η βασική έκδοση διαθέτει ότι και η ακριβότερη Sport εκτός από την αγωνιστική ανάρτηση της τελευταίας με τα αμορτισέρ στη συγκεκριμένη περίπτωση να είναι συμβατικά τα οποία βέβαια είναι ρυθμιζόμενα σε πέντε επίπεδα.

Η τετρακίνηση OnCommand True 4wd System (2wd/4wd/4wd LOCK) υπόσχεται κορυφαίες δυνατότητες στο Dinli, με το κλείδωμα του εμπρός διαφορικού να σηματοδοτεί την ουσιαστική διαφορά του Centhor σε σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα του ανταγωνισμού, που αρκούνται στην απλή τετρακίνηση 2wd/4wd. Επίσης, σχάρα, εργάτης και βαλίτσα μπορούν να τοποθετηθούν και στο φτηνότερο "Evo".

Η τιμή της βασικής έκδοσης ανέρχεται στα 8.999 ευρώ και θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά από τις 15 Ιουνίου . Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλ. 210-2837530 ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας www.DinliAtv.gr

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ