net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Derbi Cross City 125: Σε τιμή παπιού!

Το Derbi Cross City 125 είναι μία από τις πιο συμφέρουσες προτάσεις της αγοράς με τιμή μόλις 2.080 ευρώ. Σχεδιασμένο για να καλύπτει και τις καθημερινές ανάγκες κάθε ηλικιακού κοινού, το Cross City 125 κερδίζει τις εντυπώσεις με την αισθητική, την ποιότητα, τη συμπεριφορά του και φυσικά με τη χαμηλή του τιμή.

 
Το Cross City φέρει τη σφραγίδα της Derbi, της γνωστής ισπανικής εταιρίας που ειδικεύεται στην κατασκευή μικρών σε κυβισμό μοτοσικλετών για περισσότερα από 60 χρόνια, κάτι που μαρτυρούν και οι 21 παγκόσμιοι τίτλοι της στις μικρές κατηγορίες των GP.
Το Cross City 125 διαθέτει κινητήρα 125cc, 5άρι κιβώτιο ταχυτήτων, δισκόφρενα εμπρός και πίσω, ατσάλινο περιμετρικό πλαίσιο και καρμπυρατέρ 26mm. Διαθέτει χαμηλό ύψος σέλας (κάτω από 800 χιλ.) και τροχούς 18’’ μπροστά και 17’’ πίσω για ευελιξία αλλά και σταθερότητα. Είναι το ιδανικό «παιχνίδι» για την πόλη, στις επαγγελματικές μετακινήσεις ή στον ελεύθερο χρόνο, για όσους αναζητούν μία μοτοσικλέτα αξιόπιστη, απλή και πολύ οικονομική στη χρήση της, η οποία θα μπορεί να τους προσφέρει και δόσεις διασκέδασης με την ευχάριστη και ασφαλή συμπεριφορά της.
Μπείτε κι εσείς στον κόσμο της Derbi με μία επίσκεψη σε έναν εξουσιοδοτημένο διανομέα και ενημερωθείτε για τα ευέλικτα χρηματοδοτικά πρόγραμμα, το πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης 2+2 και όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ