net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Moto Weekend φιλοδοξεί να γίνει θεσμός στον χώρο της μοτοσυκλέτας και είναι ανοικτό σε κάθε εμπλεκόμενο φορέα.

To AUTO FESTIVAL βρίσκεται στο 32ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας, αμέσως μετά τα πρώτα διόδια (Αφιδνών).

Το 1ο Moto Weekend στο Auto Festival

Πρόκειται για μια πολυδιάστατη εκδήλωση από πλευράς περιεχομένου, με το ύφος της να είναι επικεντρωμένο στους επισκέπτες της. Στόχος της είναι να αποτελέσει την εναλλακτική πρόταση στην επικοινωνία του χώρου της μοτοσικλέτας με το κοινό της.

 
Η είσοδος θα είναι δωρεάν και σε συνδυασμό με την δυναμική επικοινωνία του event αναμένεται αθρόα προσέλευση επισκεπτών.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:
- Έκθεση μοτοσυκλετών, scooter και ATV
Συμμετέχουν ως εκθέτες οι μεγαλύτερες εταιρείες εισαγωγής και εμπορίας μοτοσυκλετών
- Test rides εντός του χώρου

Σε ειδικά διαμορφωμένη κλειστή και ελεγχόμενη διαδρομή μήκους 1,2 χλμ, με την επιμέλεια και υπό το βλέμμα των εκπαιδευτών της Motorcycle Riding Academy – MOTRAC. Στους συμμετέχοντες θα παρέχεται εξοπλισμός ασφαλείας (μπότες, γάντια, ολόσωμες φόρμες).

- Έκθεση αξεσουάρ και εξοπλισμού αναβάτη Επώνυμα προϊόντα από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς
- Μουσική όλη μέρα

Από Dj της Red Bull που θα δώσει το δικό της στίγμα στο event
- Επίδειξη stunt trial
Ανά 3 ώρες, ασκήσεις ισορροπίας, με την υπογραφή της Red Bull! Επίσης stunt quad & street fighter, αλλά και επίδειξη δεξιοτήτων super motard!

- Και το βράδυ LIVE!
Το βράδυ του Σαββάτου, τα Κόκκινα Χαλιά και οι ΝΕΒΜΑ θα παίξουν ζωντανά, ενώ την Κυριακή την εκδήλωση θα κλείσουν Rock συγκροτήματα.

-Αερόστατο.
Η Baladeur.gr θα πραγματοποιεί πτήσεις με το πολύχρωμο αερόστατο από τον χώρο του Auto Festival

- Κινηματογράφος
Η Odeon προωθεί την ταινία TT3D : ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ (TT3D: Closer to the edge) για το θρυλικό Tourist Trophy στο Isle of Man, που βγαίνει στoυς κινηματογράφους στις 22 Σεπτεμβρίου 2011, αποκλειστικά σε 3D.

Το Moto Weekend φιλοδοξεί να γίνει θεσμός στον χώρο της μοτοσυκλέτας και είναι ανοικτό σε κάθε εμπλεκόμενο φορέα. Η εκδήλωση τελείται υπό την Αιγίδα και με την υποστήριξη του ΠΑΣΕΕΔ, του Πανελληνίου Συνδέσμου Εμπόρων και Εισαγωγέων Δικύκλων. Ο Δήμος Ωρωπού, στην περιφέρεια του οποίου ανήκει το Auto Festival, αγκαλιάζει την εκδήλωση και θα δώσει το παρών με δικό του περίπτερο. Το event έχει περιληφθεί στις εκδηλώσεις του Δήμου και θα επικοινωνηθεί ανάλογα και σε τοπικό επίπεδο. Το πρώτο ψηφιακό περιοδικό μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα, το ebike, έφτασε τα 3 χρόνια λειτουργίας του και συμμετέχει στην διοργάνωση, κύρια ως χορηγός επικοινωνίας. Το ebike ενημερώνει συνδρομητικά και δωρεάν χιλιάδες φίλους της μοτοσυκλέτας μέσω του περιοδικού, του blog και του Facebook.
Το MotoGrandPrix Club, η μεγάλη ομάδα των φίλων του συναρπαστικότερου αθλήματος του μηχανοκίνητου κόσμου, του MotoGP, θα πραγματοποιήσει παράλληλα με το event συνάντηση των μελών του, προβάλλοντας την εκδήλωση από τις τηλεοπτικές μεταδόσεις του ΜotoGP και το site www.motograndprix.gr.
Το 1ο Moto Weekend είναι ένα διήμερο γεμάτο κέφι, δράση, δώρα, μουσική και πάνω απ’ όλα καλή διάθεση, με επίκεντρο τη μοτοσυκλέτα. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και η πρόσκληση προς όλους τους φίλους της μοτοσυκλέτας είναι ανοικτή, ώστε να γνωρίσουν από κοντά τα νέα μοντέλα, να αξιοποιήσουν τις προσφορές, να κερδίσουν δώρα και να διασκεδάσουν.

Be there – Enjoy your time!
To AUTO FESTIVAL βρίσκεται στο 32ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας, αμέσως μετά τα πρώτα διόδια (Αφιδνών).

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ