net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To νέο μοντέλο θα φέρει το, ιστορικό για την εταιρία, όνομα Rebello, που εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε μοτοσικλέτα της το 1955.

Moto Morini: Επιστρέφει…εορταστικά

Ένα νέο μοντέλο, για τον εορτασμό των 75 χρόνων από την ίδρυσή της, θα παρουσιάσει η Moto Morini. Το όνομα αυτού Rebello και θα μπορεί να αποκτηθεί μόνο μέσω δημοπρασίας στο διαδίκτυο!

 
Αφού σώθηκε από την χρεοκοπία πριν από μερικούς μήνες, από δύο Ιταλούς επιχειρηματίες, η Moto Morini προχωρά στην παρουσίαση ενός νέου και εορταστικού μοντέλου, του πρώτου υπό τη νέα της διεύθυνση.

To νέο μοντέλο θα φέρει το, ιστορικό για την εταιρία, όνομα Rebello, που εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε μοτοσικλέτα της το 1955. Η τελευταία με μονοκύλινδρο κινητήρα 172,4 κ.εκ. κέρδισε πολλούς διάσημους αγώνες αντοχής στην Ιταλία (Motogiro d’Italia και Milan Taranto) παίρνοντας παράλληλα τίτλους και στο εθνικό πρωτάθλημα ταχύτητας με αναβάτες τους Umberto Masetti (1955-Seniores), Franceschini Zubani (1957-Juniores)και Giampiero Zubani (1958-Juniores).

Η εμφάνιση αλλά και τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του Rebello 1200 Giubileo, όπως είναι το πλήρες όνομά του, παραμένουν προς το παρόν μυστήριο, καθώς η εταιρία αποφάσισε να τα αποκαλύψει…κομμάτι-κομμάτι! Ένα κομμάτι κάθε ημέρα από τις 15 Μαρτίου μέχρι τις 15 Απριλίου θα αφαιρείται από την εικόνα παζλ της μοτοσικλέτας στο site της εταιρίας (http://www.motomorinimotorcycles.eu). Το μόνο σίγουρο είναι πως θα κινείται από έναν V-2 κινητήρα 1.200 κ.εκ. και 130 ίππων, λογικά τον ίδιο που βλέπουμε στα Corsaro και Sport.

Πρωτότυπος είναι και ο τρόπος αγοράς του Rebello καθώς κάθε μία από τις 600 μοτοσικλέτες που θα παραχθούν για το 2012 θα βγουν σε δημοπρασία με ανώτερη προσφορά τα 13.900 ευρώ που είναι και η τιμή της ιταλικής μοτοσικλέτας.

Τα καλά νέα για τους φίλους της ιταλικής μάρκας Ελλάδα είναι πως και το κοινό της χώρας μας μπορεί να συμμετέχει στη δημοπρασία. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Moto Morini.

 

MOTO MORINI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ