net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο κινητήρας του προσφέρει καλύτερες επιδόσεις από τους περισσότερους ανταγωνιστές και καθιστά το Modenas GT135, ένα από τα ισχυρότερα παπιά.

Modenas-Έκπτωση για αγορά μετρητοίς

Στην περίπτωση του Modenas GT 135, για αγορά μετρητοίς υπάρχει έκπτωση της τάξης των 200 ευρώ, ή εναλλακτικά εύκολη απόκτηση με 24μηνο επιδοτούμενο πρόγραμμα.

 
Modenas GT135
Με το νέο GT135, η Modenas απευθύνεται σε κοινό που δίνει έμφαση στις δυνατές συγκινήσεις και αναζητά την οδήγηση ενός οχήματος με ελκυστική εμφάνιση που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του, καθώς η οδηγική του συμπεριφορά προσδίδει αίσθημα στιβαρής μοτοσικλέτας, χάρη στο άκαμπτο επανασχεδιασμένο πλαίσιο.

Προσφορές-Χρηματοδοτικά
Η τιμή του μοντέλου είναι τα 2.295 ευρώ (δεν συμπεριλαμβάνονται μεταφορικά και έξοδα πινακίδας), όμως η εταιρεία προσφέρει έκπτωση της τάξης των 200 ευρώ, για την αγορά μετρητοίς, πράγμα που σημαίνει ότι αυτή πέφτει στα 2.095 ευρώ. Εναλλακτικά το Modenas GT135 μπορεί να αποκτηθεί με 24μηνο επιδοτούμενο πρόγραμμα.

Modenas Kriss 125
To Modenas Kriss 125 αποτελεί την ωριμότερη μέχρι στιγμής έκφανση της εταιρείας στην κατηγορία των παπιών με περισσότερα από 100 κ.εκ., όντας ένα ολοκληρωμένο σύνολο που μετρά περισσότερα από 10 χρόνια στην παραγωγή. Οι 10 ίπποι, που αποδίδει ο αερόψυκτος και τροφοδοτούμενος μέσω καρμπιρατέρ κινητήρας, είναι αρκετοί για να κινήσουν το Kriss σβέλτα μέσα στην πόλη, αλλά και να κρατήσουν μια αξιοπρεπέστατη ταχύτητα αν επιχειρηθούν ταξιδάκια.

Προσφορές-Χρηματοδοτικά
Το Kriss μπορεί να αποκτηθεί με τιμή στα 1.745 ευρώ (δεν συμπεριλαμβάνονται μεταφορικά και έξοδα πινακίδας), ενώ υπάρχει και χρηματοδοτικό πρόγραμμα με έως 72 δόσεις και επιτόκιο στο 11,95%.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ