net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το E-Queen, το μεγαλύτερο εκ των ηλεκτρικών scooter της Kymco, διαθέτει ηλεκτροκινητήρα 3kW.

Το μικρότερο E-Candy διαθέτει κινητήρα 2kW και, όπως και το E-Queen, οικονομικό εξοπλισμό.

Ηλεκτρικά scooter από την Kymco

Δύο νέα ηλεκτρικά scooter αναμένεται να παρουσιάσει η Kymco στην επερχόμενη EICMA του Μιλάνου. Πρόκειται για τα E-Queen και E-Candy, τα οποία θα ενισχύσουν τη γκάμα της εταιρείας το 2013.

 

Το πρώτο από τα δύο ηλεκτρικά scooter της Kymco, το E-Queen το έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν. Πρόκειται για το πρωτότυπο που παρουσίασε στο Σαλόνι του Τόκιο του 2011, αλλά αυτή τη φορά μιλάμε για το μοντέλο παραγωγής. Από τις λίγες πληροφορίες που έχει ανακοινώσει η Kymco, γνωρίζουμε πως το E-Queen διαθέτει ηλεκτρικό κινητήρα 3kW και το βάρος του δεν ξεπερνά τα 85 κιλά. Στις αναρτήσεις συναντάμε συμβατικές λύσεις (τηλεσκοπικό πιρούνι μπροστά και διπλό αμορτισέρ πίσω), ενώ το σύστημα πέδησης αποτελείται από δύο ταμπούρα.

Το E-Candy, από την άλλη, είναι μικρότερο σε διαστάσεις και διαθέτει χαμηλότερες επιδόσεις. Με ηλεκτροκινητήρα 2kW, δεν είναι όσο ισχυρό είναι το E-Queen, αλλά αναμένεται να αποτελέσει την οικονομικότερη λύση στην ηλεκτρική γκάμα της Kymco. Διαθέτει, άλλωστε, τον ίδιο συμβατικό και οικονομικό εξοπλισμό με το E-Queen.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, τα δύο ηλεκτρικά scooter που θα παρουσιάσει η Kymco θα περάσουν σύντομα στο στάδιο της μαζικής παραγωγής και αναμένεται να είναι διαθέσιμα μέσα στο 2013.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ