net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πιστεύουμε πως το post-apocalyptic Quartermaster είναι το πιο όμορφο Ural στην ιστορία της εταιρείας.

Σκληροπυρηνικό design, μπόλικο αφτιασίδωτο μέταλλο, τρακτερωτά ελαστικά, χειροποίητες λεπτομέρειες.

Ο προβολέας, όπως και αρκετές άλλες λεπτομέρειες, προέρχεται απο την εταιρεία aftermarket αξεσουάρ PIAA.

Αερόψυκτος boxer, που θα σας συντροφεύσει χωρίς διαμαρτυρίες, μέχρι το τέλος του κόσμου.

Ρεζερβουάρ που προέρχεται από Katana, με ατέλειες σχεδιασμένες να συνεισφέρουν στο design!

Σέλα ταλαιπωρημένη, σκισμένη, λασπωμένη. Πολεμική και όμορφη όσο δεν πάει!

Icon 1000 Quartermaster - special βασισμένο σε Ural!

Οι ξεχωριστές μοτοσικλέτες αποτελούσαν ανέκαθεν κομμάτι της κουλτούρας της Icon. Εταιρεία ρούχων, αρωγός επικών stunt videos, και δημιουργός custom μοτοσικλετών. Ιδού το Quartermaster 1000!

 
Το Icon 1000 Quartermaster είναι η πρώτη μοτοσικλέτα της Icon, που έγινε κατά παραγγελία πελάτη. Η παραγγελία έγινε από την ίδια την Ural, και η μοτοσικλέτα ονομάζεται Quartermaster. Βασισμένη στην Ural Solo sT, είναι μια μοτοσικλέτα φτιαγμένη να αντέξει… μέχρι το τέλος του κόσμου.

Η Icon εμπνεύστηκε από πλοία του Ρώσικου στόλου, και η Quartermaster διαθέτει ένα ιδιαίτερο, στρατιωτικό ύφος. Υπεύθυνος για το ξεχωριστό αυτό δημιούργημα, είναι ο Kurt Walter της Icon. «Η απλότητα είναι κορυφαία ποιότητα όσον αφορά στην μηχανική επιβίωση σε σκληρά περιβάλλοντα», λέει ο Walter. «Για αυτό το λόγο πάντα προτιμούσα τις αερόψυκτες μοτοσικλέτες, μονοκύλινδρες ή δικύλινδρες.»

Η δουλειά ξεκίνησε με ενισχύσεις στο πλαίσιο, και με ένα ψηλότερο υποπλαίσιο. Τοποθετήθηκε ένα μεγαλύτερο ρεζερβουάρ, που προήλθε από ένα… Katana, και δέχθηκε τις περιποιήσεις της Icon! Τα φτερά είναι χειροποίητα, το τιμόνι είναι φαρδύ, ενώ τα μαρσπιέ έχουν τοποθετηθεί ψηλότερα από πριν.

Τα πολλά aftermarket καλούδια που έχουν τοποθετηθεί παντού πάνω στην Quartermaster προέρχονται από την PIAA, ενώ η ανάρτηση είναι πλήρως αναβαθμισμένη. Η εξάτμιση είναι της Supertrapp και τα ελαστικά, τα TKC-80 της Continental.

Το γεγονός που κάνει αυτή τη μοτοσικλέτα να ξεχωρίζει, είναι το περίτεχνο παζλ λεπτομερειών (όπως η ξεφτισμένη σέλα, και οι "φροντισμένες" ατέλειες παντού) που θυμίζουν rat-bike, λεπτομέρειες που από την άλλη μεριά συμπληρώνονται με σύγχρονα τεχνολογικά διαμάντια όπως οι αναρτήσεις, ο προβολέας, η εξάτμιση, κλπ. Συγχαρητήρια στην Icon για τη δημιουργία πιθανώς της πιο όμορφης Ural ever!

Επισκεφτείτε ΕΔΩ το microsite της Icon 1000 Quartermaster για περισσότερες φωτό και πληροφορίες!

Και μια και βρίσκεστε εκεί, χαζέψτε και τα υπόλοιπα special δημιουργήματα της Icon.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο που έφτιαξε η Icon για την Quartermaster.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ