net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H νέα έκδοση του Moto Morini Scrambler ονομάζεται Military Green και διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό.

Εκτός από το στρατιωτικό χρώμα, διαθέτει δερμάτινες πλαϊνές τσάντες, χρωμιωμένα καπάκια κινητήρα και μονόδρομο συμπλέκτη, μεταξύ άλλων.

Νέο Moto Morini Scrambler σε συλλεκτική έκδοση

Η ιταλική Moto Morini παρουσίασε μια νέα ειδική έκδοση του Scrambler της, με το όνομα 1200 Military Green, η οποία ξεκίνησε ήδη να διατίθεται σε Ευρώπη και ΗΠΑ σε περιορισμένο αριθμό.

 

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του δεν αλλάζουν από αυτά των υπόλοιπων Scrambler 1200 της Moto Morini. Ο κινητήρας παραμένει ίδιος, ο δικύλινδρος V με την απόδοση των 117 ίππων (σχεδόν όσοι και οι ίπποι του sport Corsaro!) συναντάται κι εδώ απείραχτος. Οι αλλαγές αφορούν αποκλειστικά στην αισθητική (με το στρατιωτικό πράσινο να δίνει έναν… πολεμικό και heavy duty αέρα στη μοτοσικλέτα) και στον εξοπλισμό που διαθέτει.

Αναλυτικότερα, η συγκεκριμένη έκδοση διαθέτει Karoo ελαστικά της Metzeler, μονόδρομο συμπλέκτη και έξτρα αξεσουάρ, όπως χρωμιωμένα καπάκια κινητήρα, προστατευτικό του προβολέα και δερμάτινες τσάντες στο πίσω μέρος. Η τιμή του σε ευρώ βρίσκεται λίγο κάτω από τις 11.000 και σίγουρα αποτελεί μια ξεχωριστή και όμορφη εναλλακτική.

 

MOTO MORINI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ