Η κλειδαριά που ξεκλειδώνει με το κινητό σου ήρθε στην Ελλάδα

Νέα πρωτοποριακή κλειδαριά δισκοφρένου χωρίς κλειδί που την ελέγχεις με το smartphone σου.

Δεκαετίες εμπειρίας στην ανάπτυξη και κατασκευή κλειδαριών δισκοφρένου με συναγερμό είναι ενσωματωμένες σε κάθε 8078 SmartX. Η 8078 SmartX συνδυάζει την υψηλότερη μηχανική ασφάλεια με την έξυπνή τεχνολογία, που μετατρέπει το smartphone σας ένα ξεχωριστό, διαδραστικό κλειδί. Σε συνδυασμό με τον δοκιμασμένο συναγερμό των 100dB, προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο ασφαλείας, επαναπροσδιορίζοντας τις κλειδαριές μοτοσυκλέτας.


 
Τεχνολογία Smart
Η κλειδαριά επικοινωνεί με το smartphone σας μέσω ασφαλούς σύνδεσης Bluetooth. Το smartphone σας στην συνέχεια γίνεται το κλειδί και επιτρέπει το βολικό κλείδωμα και ξεκλείδωμα, ενώ το τηλέφωνο σας βρίσκεται στην τσέπη σας.
 
Το Υψηλότερο Επίπεδο Ασφαλείας
Οι ευαίσθητες ηλεκτρονικές μονάδες της αποκρύπτονται επιμελώς και με ιδιαίτερη προσοχή μέσα στο σώμα της κλειδαριάς.
  
Made in Germany
Στην ABUS, το “Made In Germany” είναι συνώνυμο της Γερμανικής μηχανικής και της υψηλότερης ποιότητας. Είμαστε δεσμευμένοι στην μέγιστη “Made In Germany” ποιότητα παραγόμενου προϊόντος.
 
Σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από άρτια εκπαιδευμένους ειδικούς, παράγεται από υψηλής ποιότητας υλικά και είναι δοκιμασμένη κάτω από ακραίες συνθήκες στα υπερσύγχρονα in house εργαστήρια δοκιμών μας.
 
Η Ασφάλεια Του Σήμερα - Η Ευκολία Του Αύριο
 
Η κλειδαριά επικοινωνεί με το smartphone σας μέσω ασφαλούς σύνδεσης Bluetooth. Το smartphone σας γίνεται το κλειδί και σας επιτρέπει το εύκολο κλείδωμα και ξεκλείδωμα, ενώ το τηλέφωνο σας είναι στην τσέπη σας.

 
Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
  • SmartX Σύστημα Κλειδώματος
Με την χρήση τεχνολογίας Bluetooth – το σύστημα κλειδώματος χωρίς κλειδί επιτρέπει φιλική προς τον χρήστη λειτουργία.
  • 100-decibel
Υψηλό επίπεδο ήχου για να ακούσετε ακόμα και εάν φοράτε το κράνος σας και για να αποτραπεί πιθανή απόπειρα κλοπής της μοτοσυκλέτας σας.
  • 3D Ανίχνευση Κίνησης
Εξοπλισμένο με αισθητήρες δόνησης οι οποίοι ενεργοποιούν με την παραμικρή κίνηση τον ισχυρό συναγερμό των 100dB.
  • Επαναφορά Λειτουργίας
Σε περίπτωση μη καταγραφής περαιτέρω προσπάθειας επίθεσης μετά την ενεργοποίηση του συναγερμού, ο αισθητήρας θέσης επανέρχεται στην εργοστασιακή του κατάσταση. Δεν απαιτείτε σε καμία περίπτωση απενεργοποίηση ή επανα-ενεργοποίηση του συναγερμού.
  • Μηχανισμός Κλειδώματος
Περιλαμβάνει μπουλόνια ασφάλισης κατασκευασμένα από χάλυβα 13,5 mm. Το περίβλημα και τα δομικά μέρη του μηχανισμού κατασκευάζονται από ειδικής επεξεργασίας χάλυβα ο οποίος έχει υποστεί extra σκλήρυνση.
  • Θύρα USB-C
Έτσι ώστε η κλειδαριά να μπορεί εύκολα να επαναφορτιστεί.
  • Έγχρωμες Λυχνίες LED
Οι έγχρωμες λυχνίες LED πολλαπλών χρωμάτων υποδεικνύουν την κατάσταση της μπαταρίας και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η κλειδαριά.
  • SmartX™ App
Η εφαρμογή είναι εξατομικευμένη και σας επιτρέπει να διαχειριστείτε την κλειδαριά, διαθέσιμη σε App Store & Google Play.



Διαθέσιμη όλη η γκάμα της ABUS στη Bike Alert Hellas ΕΠΕ.

Τηλέφωνο 1: 210-92.22.776 
Τηλέφωνο 2: 210-34.13.733
 
www.bikealert.gr