AGV Pista GP R Carbon Rossi 20 Years Helmet

AGV Pista GP R Carbon Rossi 20 Years Helmet

AGV Pista GP R Carbon Rossi 20 Years Helmet

AGV Pista GP R Carbon Rossi 20 Years Helmet

AGV Pista GP R Carbon Rossi 20 Years Helmet

AGV Pista GP R Carbon Rossi 20 Years Helmet

AGV Pista GP R: Τέτοιο φοράει και ο Rossi!

Το Pista GP R είναι το καλύτερο κράνος που έχει στη γκάμα της η AGV και με αυτό αγωνίζεται ο Valentino Rossi στα MotoGP. Δες γιατί το έχει επιλέξει.

Το κορυφαίο αγωνιστικό κράνος γίνεται ακόμα καλύτερο και χάρη στο εξαιρετικά χαμηλό του βάρος, την αεροδυναμική συμπεριφορά και τον προηγμένο εξαερισμό του, αποτελεί την καλύτερη επιλογή για όσους η πίστα είναι το δεύτερο σπίτι τους. Το Pista GP R είναι η ναυαρχίδα της AGV και χάρη στα υλικά κατασκευής και την τεχνολογία που διαθέτει, φέρνει νέα στάνταρ στα κράνη υψηλών προδιαγραφών.

Το εξωτερικό του κέλυφος είναι 100% κατασκευασμένο από ανθρακονήματα και είναι διαθέσιμο σε 4 διαφορετικά μεγέθη. Το σχέδιό του έχει εξελιχθεί και δοκιμαστεί σε αεροδυναμική σήραγγα και στο πίσω μέρος διαθέτει μια μεγάλη αεροτομή, που η AGV ονομάζει «Biplano» και μικρά πτερύγια που μεγιστοποιούν την αεροδυναμική απόδοση και παρέχουν σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες. Το σχήμα του κράνους «δένει» αεροδυναμικά με την καμπούρα που υπάρχει στις δερμάτινες αγωνιστικές φόρμες, και μειώνει τον κίνδυνο τραυματισμού της κλείδας του αναβάτη σε περίπτωση ατυχήματος.

Είναι εφοδιασμένο με μεταλλικούς αεραγωγούς, που έχουν εξελιχθεί μέσα από τα MotoGP και οδηγούν στον αέρα μέσα στις ενσωματωμένες διόδους που υπάρχουν στο εσωτερικό του κελύφους. Η εσωτερική επένδυση είναι αφαιρούμενη και μπορεί να προσαρμοστεί για τέλεια εφαρμογή στο κεφάλι του αναβάτη, ενώ δεν υπάρχουν ραφές στα ευαίσθητα σημεία. Επίσης, διαθέτει αποσπώμενο σύστημα παροχής νερού, με το σωληνάκι να περνά μέσα από ειδικό «κανάλι» και τη βαλβίδα παροχής να είναι τοποθετημένη στο σαγόνι για εύκολη ενυδάτωση κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

Η αντιχαρακτική ζελατίνα του Pista GP R έχει πάχος 5 χιλιοστά για μέγιστη προστασία σε περίπτωση ατυχήματος και παρέχει ορατότητα 190 μοιρών, ενώ διαθέτει σύστημα που αποτρέπει το τυχαίο άνοιγμά της. Σφραγίζει τέλεια με το κέλυφος και μπορεί να αλλαχθεί σε δευτερόλεπτα, ενώ συμπεριλαμβάνεται το κιτ για tear – off. Το κλείσιμό του γίνεται με Double D ring και στη συσκευασία περιλαμβάνεται υποσιάγωνο και επιρίνιο. Το βάρος του είναι 1.400 γραμμάρια και θα το βρείτε στο www.agv.com μαζί με όλη τη γκάμα της AGV.