net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

APRILIA RSV4 με 250 ίππους!

APRILIA RSV4 με 250 ίππους!

APRILIA RSV4 με 250 ίππους!

Aprilia RSV4 R Factory Works

Η Ιταλική εταιρία Aprilia ανακοίνωσε το πρόγραμμα Factory Works, σύμφωνα με το οποίο μπορούν οι πελάτες της να προμηθευτούν πιο επαγγελματική έκδοση του RSV 4 RR μοντέλου της.

 
 Η έκδοση αυτή, αντιπροσωπεύει όλη την διαθέσιμη τεχνογνωσία της εταιρίας και είναι διαθέσιμη στο κοινό. Έχει βασιστεί πάνω στην RSV 4 R SBK και διαθέτει V4 κινητήρα με πνευματικές βαλβίδες , μια τεχνολογία που χρησιμοποιεί η Aprilia στα MotoGP.  Ο κινητήρας  αυτός  έχει πιο υπερτετράγωνα  χαρακτηριστικά.  Αφού μεγάλωσε η διάμετρος του πιστονιού ( από 78 σε 81 χιλ. ), ίδια με αυτή του MotoGP, η διαδρομή του πιστονιού μίκρυνε ( από 52,3 στα 48,5 ), κρατώντας την χωρητικότητα στα 999κ.ε.
 
Ανάρτηση από την Ohlins, αγωνιστικό ηλεκτρικό σύστημα που τροφοδοτείται από μπαταρία λιθίου, αγωνιστικό εγκέφαλο εξελιγμένο από το εργοστάσιο, ηλεκτρονικό κιβώτιο με αλλαγές ταχυτήτων χωρίς συμπλέκτη, και στο ανέβασμα αλλά και στο κατέβασμα σχέσεων καθώς και μερικές άλλες ρυθμίσεις, στέλνουν την ισχύ στους 250 ίππους!

Οι τυχεροί ιδιοκτήτες θα τύχουν ειδικής μεταχείρισης από την εταιρία, καθώς θα υπάρχει η δυνατότητα συνάντησης με τους μηχανικούς, για περαιτέρω πληροφόρηση για την κατασκευή του μοντέλου και επιπλέον ξενάγηση στο εργοστάσιο παραγωγής. Ακόμα, παρέχεται συμβουλευτικό after sales και συμμετοχή σε ειδικό track day ώστε να μπορέσουν να ρυθμίσουν την μοτοσυκλέτα του αναβάτη με τις δικές του προτιμήσεις. 

Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής, ανάμεσα από τρεις διαθέσιμες εκδόσεις , με διαφορές στον εξοπλισμό και στην διαθέσιμη ιπποδύναμη ( SSTK 1-250,SSTK2-204hp, SSTK 3-215hp )

Μιλάμε για ένα ειδικό μοντέλο που θα μπορέσουν να αποκτήσουν λίγοι, μιας και η αρχική τιμή του, σύμφωνα με όσα έχει η Aprilia αφήσει να διαρρεύσουν, είναι γύρω στα 200.000 δολάρια. Η τελική τιμή μπορεί να διαμορφωθεί σε χαμηλότερα η υψηλότερα επίπεδα ανάλογα τα επίπεδα εξοπλισμού που θα επιλέξει ο αναβάτης.  Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια κατασκευή που για τη εξέλιξη της, για την συμμετοχή της στα MotoGP, έχουν ξοδευτεί εκατομμύρια.

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ