Αδιάβροχα Acerbis

Τα επώνυµα και ποιοτικά αδιάβροχα της Ιταλικής Acerbis είναι τώρα άµεσα διαθέσιµα στα Papastavrou Shops σε µοναδική τιµή.

Προστατευτείτε αποτελεσµατικά από τη βροχή και τον αέρα µε τα αδιάβροχα της Acerbis. Το σακάκι και το παντελόνι είναι κατασκευασµένα από PVC και πολυεστέρα και φέρουν ανακλαστικά ένθετα που κάνουν τον αναβάτη πιο ορατό στις συνθήκες περιορισµένης ορατότητας που µπορεί να επικρατούν τον χειµώνα. Το σακάκι διαθέτει ρυθµιζόµενες µανσέτες µε ελαστικό υλικό και velcro και τµήµατα εξαερισµού στο πίσω µέρος. Η αδιάβροχη τσέπη µπροστά επιτρέπει την ασφαλή αποθήκευση αντικειµένων, ενώ το φερµουάρ καλύπτεται όταν κλείνει το σακάκι για να µην επιτρέπει στο νερό να περάσει στο εσωτερικό. Το παντελόνι διαθέτει ελαστικό υλικό στη µέση για ευκολία και άνεση, ενώ στο κάτω µέρος υπάρχει φερµουάρ, που επιτρέπει το βάλε – βγάλε ακόµα κι αν φοράτε µπότες.

Eτοιµοπαράδοτα στα Papastavrou Shops σε µεγάλη ποικιλία χρωµάτων και σε µεγέθη από S µέχρι 3XL. www.papastavroushops.grΤηλ. 210-9249350

Τιµή: 39 ευρώ