Τα επίμαχα screenshots από τον λογαριασμό Instagram των κακοποιών...

Αδίστακτοι κλέφτες καίνε μοτοσυκλέτα σε live video

Πέρα από κάθε έλεγχο έχει ξεφύγει το θράσος των κλεφτών δικύκλων στην Αγγλία: Διαβάστε συμβάν που αφορά μια κλασική Triumph Thunderbird.

Δεν σέβονται θεούς και δαίμονες οι κακοποιοί τη σήμερον ημέρα και, όχι μόνο αυτό, αλλά διατυμπανίζουν τα κατορθώματά τους και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σας μεταφέρουμε ένα απίστευτο περιστατικό από το Briston της Αγγλίας, που αφορά την κλοπή και μετέπειτα δημόσια καταστροφή, μιας κλασικής Triumph Thunderbird.

Συγκεκριμένα, αφού οι κλέφτες απέσπασαν –από κλειστό γκαράζ- την κλασική μοτοσυκλέτα, δημοσίευσαν στο Instagram τις απαιτήσεις τους: 1.000 λίρες «λύτρα» -για μια μοτοσυκλέτα που κοστολογείται από 7 έως 10.000 λίρες αξίας. Σε διαφορετική περίπτωση, απείλησαν ότι θα την καταστρέψουν. Ωστόσο, μόλις μια μέρα μετά, οι κακοποιοί έβαλαν φωτιά στην μοτοσυκλέτα, δημοσιεύοντας βίντεο στο Instagram…

H συμμορία, γνωστή κατά τα φαινόμενα στον τόπο, επιδίδεται συστηματικά σε τέτοιες πράξεις και απασχολεί για καιρό την τοπική αστυνομία, έχοντας συγκεκριμένα κλέψει δεκάδες δίκυκλα. Για την παρούσα περίπτωση, ακόμη δεν έχει δημοσιευθεί κάτι παραπάνω, με την αστυνομία να δηλώνει ότι «ερευνούν κάθε πιθανή κατεύθυνση».