Αγγλία: Τρακτέρ σε...κόντρες με μοτοσυκλέτες!

Ιστορία για γέλια και για κλάματα που μας φτάνει από την Μεγάλη Βρετανία – Δείτε τι «λαυράκι» έπιασαν οι τοπικές αρχές…

Οι τραγελαφικές ιστορίες επικαιρότητας δεν είναι, από ότι φαίνεται, αποκλειστικότητα της ελληνικής πραγματικότητας. Απόδειξη, μια ιστορία που δημοσιεύτηκε στην Αγγλία, για ένα μάλλον απροσδόκητο όχημα που έκανε κόντρες με μοτοσυκλέτες…

Μιλάμε για την περιοχή του Wiltshire, στην οποία πραγματοποιούνταν παράνομοι αγώνες μοτοσυκλετών –κοινώς «κόντρες» δηλαδή, όμως δεν συμμετείχαν μόνο δίκυκλα σε αυτές. Μετά από «καρφωτή» στην τοπική αστυνομία, οι υπάλληλοι ασφαλείας πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο στον ιδιοκτήτη ενός… τρακτέρ, μάρκας New Holland, ο οποίος φαίνεται να έπαιρνε μέρος στις κόντρες αυτές.

Πράγματι, η αστυνομία διαπίστωσε ότι το αγροτικό όχημα ήταν παράνομο, όσον αφορά το χρησιμοποιούμενο καύσιμο –έκαιγε κόκκινο πετρέλαιο «θέρμανσης», το οποίο δεν φορολογείται και πρέπει χρησιμοποιείται αποκλειστικά σε αγροτικές εφαρμογές- ενώ μάλιστα βρέθηκε ανασφάλιστο.
Η αστυνομία προχώρησε σε κατάσχεση του αγροτικού μηχανήματος, ενώ ανέβασε την αντίστοιχη φωτογραφία και στην σελίδα τους στο Twitter!