Ακόμα μία διάκριση για την Dainese

Η Dainese έγινε μέλος του ομίλου Altagamma και φιγουράρει δίπλα στη Ferrari, τη Ducati και άλλες εταιρείες που πρεσβεύουν το Ιταλικό στιλ.

Ο όμιλος Altagamma δημιουργήθηκε το 1992 και περιλαμβάνει κορυφαίες εταιρείες, οι οποίες διακρίνονται για τη δημιουργικότητά τους και πρεσβεύουν το αυθεντικό Ιταλικό στιλ σε όλο τον κόσμο. Μέλη του ομίλου είναι η Ferrari, η Maserati, η Lamborghini και η Ducati, αλλά και άλλες ισχυρές εταιρείες της μόδας, όπως η Gucci, η Bulgari, η Versace και άλλες, που δεν έχουν σχέση με αυτοκίνητα ή μοτοσυκλέτες. Τώρα, σε αυτή την ελίτ των εταιρειών προστίθεται και η Dainese, η οποία από το 1972, παράγει ξεχωριστά προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Για περισσότερα από 45 χρόνια αποτελεί ορόσημο στον χώρο του προστατευτικού εξοπλισμού και του εξειδικευμένου ρουχισμού για δυναμικά αθλήματα. Η Dainese συνεχίζει να ανακαλύπτει νέες τεχνολογίες και να εξελίσσει προϊόντα που επιτρέπουν σε όσους τα χρησιμοποιούν να αξιοποιήσουν όλες τις δυνατότητες τους.

Ο Γενικός Διευθυντής της Dainese, Cristiano Silei, δήλωσε σχετικά με την ένταξη της εταιρείας στον όμιλο Altagamma: «Για μια εταιρεία σαν τη δική μας που λειτουργεί με γνώμονα την ποιότητα, το διαχρονικό στιλ, την υψηλή τεχνολογία και τη συνεχή έρευνα, το να γίνει μέλος ενός τόσο στενού κύκλου Ιταλικών εταιρειών που ξεχωρίζουν στον τομέα τους, επιβεβαιώνει ότι έχουμε κάνει καλή δουλειά μέχρι τώρα

www.dainese.com