net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο άτυχος -αλλά και συνάμα τυχερός- Bradley Willoughby. Προσέξτε την ζημιά στο λαιμό του, η οποία προφανώς αποκρύπτεται.

Ο άτυχος -αλλά και συνάμα τυχερός- Bradley Willoughby. Προσέξτε την ζημιά στο λαιμό του, η οποία προφανώς αποκρύπτεται.

Ο Bradley Willoughby σε παλαιότερη φωτογραφία.

Ακουστικά-καρμανιόλα!

Ένας 16χρονος αναβάτης τραυματίστηκε σοβαρά σε ατύχημα με μοτοσυκλέτα, με κύριο αίτιο… τα ακουστικά που φορούσε κάτω από το κράνος!

 
Χρησιμοποιείτε ακουστικά, όταν οδηγείτε το δίκυκλό σας; Ξανασκεφτείτε το σοβαρά! Ο νεαρός Αυστραλός αναβάτης Bradley Willoughby δυστυχώς το κατάλαβε με τον σκληρό τρόπο, καθώς κόντεψε να χάσει την ζωή του.
 
Ο 16χρονος οδηγούσε μια μοτοσυκλέτα στην ιδιωτική φάρμα της οικογένειάς του στο Ravenshoe, Queensland, όταν προσγειώθηκε άτσαλα από ένα άλμα και το γκάζι κόλλησε ανοιχτό. Ο νεαρός παρασύρθηκε από την μοτοσυκλέτα του πάνω σε ένα συρματόπλεγμα, το οποίο δυστυχώς τον τραυμάτισε σοβαρά στο αριστερό πόδι και την κοιλιακή χώρα.

Ο Bradley φορούσε ακουστικά μέσα από το κράνος του, τα οποία μπλέχτηκαν στο συρματόπλεγμα, σφίχτηκαν γύρω από τον λαιμό του και έκοψαν το δέρμα, καταστρέφοντας μάλιστα και μυϊκό ιστό στην γύρω περιοχή! Λειτουργώντας σαν λεπίδες, τα ακουστικά έφτασαν λίγα χιλιοστά μόνο, πριν συναντήσουν την τραχεία του άτυχου νεαρού…

Ο Bradley μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί έκαναν ράμματα στο λαιμό του, ενώ αντιμετώπισαν και τους υπόλοιπους τραυματισμούς του. Η μητέρα του 16χρονου, o οποίος έγινε πρωτοσέλιδο στην χώρα του, μίλησε στα μέσα και έκανε έκκληση στους αναβάτες, να μην χρησιμοποιούν ακουστικά κάτω από το κράνος.

«Μην νομίζετε ότι είναι απλά ακουστικά, που μπορείτε να τα καταστρέψετε με τα χέρια σας ή να τα κόψετε με ένα ψαλίδι. Σίγουρα δεν μπορείτε να φανταστείτε ότι μπορούν να έχουν αυτό το αποτέλεσμα, αλλά με την κατάλληλη πίεση, μπορούν. Ο γιός μου θα χρειαστεί μήνες να αναρρώσει. Μην φοράτε ακουστικά κάτω από το κράνος σας, βάζετε την ζωή σας σε κίνδυνο» δήλωσε χαρακτηριστικά. Προσυπογράφουμε.
 

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ