Μία από τις φωτογραφίες που ο Aleix Espargaro ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα.

Aleix Espargaro: Αναρρώνει στην Γερμανία

Ευχάριστα είναι τα νέα για την υγεία του αναβάτη της Aprilia, ο οποίος είχε μια άσχημη πτώση στο ζέσταμα του αγώνα του Sachsenring. Δείτε περισσότερα.

Ο Aleix Espargaro είναι καλύτερα και το μοιράζεται με τους fans του, μέσα από φωτογραφίες και δηλώσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. O 29χρονος Ισπανός έπεσε από την RS-GP του στην 4η στροφή της πίστας, οδηγώντας στην διακοπή του session με κόκκινη σημαία και μετέβη άμεσα στο νοσοκομείο.

Το ιατρικό προσωπικό διαπίστωσε τραύμα στον θώρακα και τον έθεσε υπο επιτήρηση, έτσι ο Aleix έμεινε εκτός του αγώνα στο Sachsenring. 4 ημέρες μετά το συμβάν, ο Espargaro ανέβασε δύο φωτογραφίες στο Internet, στις οποίες φαίνεται χαμογελαστός και αστειεύτηκε, συγκρίνοντας την μέτρηση των καρδιακών του παλμών από τον εξοπλισμό του νοσοκομείου με αυτή… από την προσωπική του συσκευή τηλεμετρίας!

Ο Espargaro προέβη και σε μια λακωνική δήλωση για την κατάστασή του, λέγοντας: «Είμαι καλά. Λίγες ακόμη μέρες στο νοσοκομείο της Γερμανίας και ελπίζω να γυρίσω σπίτι, μου λείπουν τα παιδιά μου. Προς το παρόν, παίζω συγκρίνοντας την ένδειξη των παλμών μου από το Garmin μου με αυτή του νοσοκομείου!» Περαστικά Aleix.