Οι κριτές της πίστας με το κράνος του Alex Rins ανά χείρας

Alex Rins: Χάρισε το κράνος του στους marshalls

Μια ευγενική χειρονομία του Alex Rins στους ανθρώπους της πίστας του Le Mans, που πίσω της κρύβεται μια συγκλονιστική ιστορία. Δείτε τι έγινε.

Ο Alex Rins αποφάσισε να προβεί σε μια χειρονομία ευγένειας προς του υπαλλήλους της πίστας του Le Mans, χαρίζοντας τους το κράνος του μετά τον αγώνα. Στον προηγούμενο αγώνα της Jerez, κάποιος από τους κριτές της πίστας αποπειράθηκε να αποσπάσει το κάλυμμα του δοχείου υγρών φρένων της GSX-RR,  με τον Rins να αντιμετωπίζει το περιστατικό με χιούμορ. Για αυτό και αποφάσισε, αυτή τη φορά, να κάνει ο ίδιος ένα δώρο στους κριτές, πίσω από το οποίο όμως κρύβεται μια πιο στενάχωρη ιστορία.

Όπως ανέφεραν οι κριτές και ο Rins μετά τον αγώνα, ένας από τους κριτές της πίστας έχασε αιφνίδια την ζωή του από έμφραγμα, την Παρασκευή το πρωί. Το δώρο του Rins στους υπόλοιπους κριτές είχε και τιμητικό χαρακτήρα, καθώς το κράνος που ο αναβάτης δώρισε, θα φτάσει στην οικογένεια του εκλιπόντος κριτή.

Πρόκειται για μια χειρονομία με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς οι κριτές και το προσωπικό της πίστας είναι οι αφανείς ήρωες των αγώνων: Παρά το ότι οι αναβάτες και οι μηχανικοί είναι «οι αστέρες» της δημοσιότητας, οι αγώνες δεν θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς την συνδρομή των marshalls και του υπόλοιπου προσωπικού και αυτό, δεν πρέπει να το ξεχνάει κανένας.