Αν έχεις Piaggio, αυτό σε ενδιαφέρει

Αν έχεις Piaggio, αυτό σε ενδιαφέρει

Xρειάζεσαι γνήσια ανταλλακτικά, με την χαμηλότερη τιμή και άμεση παράδοση; Δες εδώ πώς θα τα αποκτήσεις.

Δεν χρειάζεται να χάνεις άσκοπα χρόνο και χρήμα ψάχνοντας το ανταλλακτικό ή το αξεσουάρ που θέλεις σε διαφορετικά καταστήματα. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να επισκεφτείς το ολοκαίνουργιο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας Ε. Ξανθούλης κ` Σια Ε.Ε. με ένα κλικ στο www.xanthoulis.com. Εκεί θα βρεις άμεσα διαθέσιμο το μεγαλύτερο στοκ γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ στην Ελλάδα για μοτοσυκλέτες και scooter των εταιρειών Piaggio, Vespa, Aprilia, Moto Guzzi και Gilera, Scarabeo και Derbi. Μέσα από το εύκολο στη χρήση μενού της νέας ιστοσελίδας, η αναζήτηση ενός ανταλλακτικού είναι πανεύκολη: Αρχικά επιλέγεις τη μάρκα και το μοντέλο που σε ενδιαφέρει και στη συνέχεια την κατηγορία ανταλλακτικών μέσα από τη λίστα που εμφανίζεται, ενώ μπορείς να κάνεις και αναζήτηση με βάση τον αριθμό πλαισίου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »




Η Ε. Ξανθούλης κ` Σια Ε.Ε. προσφέρει όλα τα ανταλλακτικά και τα αξεσουάρ στις καλύτερες τιμές της αγοράς και η πληρωμή μπορεί να γίνει με αντικαταβολή, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με πιστωτική κάρτα μέσα από ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Τα προϊόντα αποστέλλονται Πανελλαδικά, ενώ δεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφοράς για παραγγελίες άνω των 70 ευρώ.

Να θυμίσουμε ότι Η Ε. Ξανθούλης κ` Σια Ε.Ε. δημιουργήθηκε το 1967 και συνεχίζει τη λειτουργία της μέχρι σήμερα με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών συντήρησης κι επισκευής μοτοσυκλετών, δίτροχων και τρίτροχων scooter. Επίσης προσφέρει μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών όπως, βουλκανιζατέρ, ηλεκτρολογείο, φανοποιεία, πλήρης διαγνωστικός έλεγχος, αλλά και αναπαλαιώσεις. Μπορείς να απευθυνθείς στο άρτια καταρτισμένο προσωπικό για οποιαδήποτε εργασία που χρειάζεται να γίνει άσχετα από το πόσο πολύπλοκη είναι αυτή.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Βελισσαρίου 54, Θεσσαλονίκη
τηλ. 2310-812580 2310-812662
e-mail: xanthoulis.piaggio@cosmotemail.gr
Facebook Page
www.xanthoulis.com