Αναβάτης κάνει μόνος service, καίει το σπίτι του

Εξαιρετικά άτυχος στάθηκε μοτοσυκλετιστής στην Αγγλία, καθώς κατέστρεψε το σπίτι του προσπαθώντας να επισκευάσει την μοτοσυκλέτα. Δείτε περισσότερα…

Από την περιοχή του Kent στην Αγγλία μας έρχεται η είδηση του Peter Briggs, ενός αναβάτη που αγαπούσε τόσο τις μοτοσυκλέτες του, όσο και να πραγματοποιεί ο ίδιος την συντήρησή τους. Δυστυχώς όμως αυτό το πάθος του Briggs οδήγησε στην καταστροφή της οικίας του, σε μια ατυχή στιγμή.

Συγκεκριμένα, ο Briggs ήταν στο γκαράζ του, εργαζόμενος πάνω σε μια από τις μοτοσυκλέτες του, αδειάζοντας το ρεζερβουάρ καυσίμου. Τότε, το καύσιμο υπέστη για άγνωστους λόγους ανάφλεξη, οδηγώντας σε μια πυρκαγιά που προκάλεσε τεράστιες ζημιές στο σπίτι, τραυμάτισε 3 ανθρώπους -μεταξύ αυτών και τον ίδιο τον Briggs- και κατέστρεψε ολοσχερώς τις μοτοσυκλέτες του 59χρονου Βρετανού.

Όπως και ο ίδιος δηλώνει: «Αποφάσισα να αδειάσω το ρεζερβουάρ, δεν είναι κάτι δύσκολο και το έχω ξανακάνει. Είχα ανοιχτή την πόρτα του γκαράζ για εξαερισμό, αλλά φαίνεται ότι δεν ήταν αρκετό. Ξαφνικά είδα μια μεγάλη λάμψη και άκουσα κρότους. Εκεί τρόμαξα, μου έπεσε το ρεζερβουάρ και όλα τυλίχτηκαν στις φλόγες»

«Δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο γρήγορα έγινε. Είναι τραγικό. Οι μοτοσυκλέτες ήταν το χόμπυ μου, τώρα έχασα τα πάντα και πιο σημαντικά το σπίτι μου, το οποίο μόλις είχαμε τελειώσει να ανακαινίζουμε…»

Εμείς να ευχηθούμε καλά ξεμπερδέματα στον Briggs, με μια υπενθύμιση: Αν για οποιονδήποτε λόγο εργάζεστε μόνοι σας στα οχήματα σας, να είστε απόλυτα σίγουροι ότι η ασφάλεια σας είναι σε πρώτο πλάνο…