Ανακαλύψτε το νέο e-shop spiliotis.gr

Η Σπηλιώτης A.E. εγκαινιάζει το νέο ηλεκτρονικό της πολυκατάστημα και σας προσκαλεί να το επισκεφθείτε. Εμείς το κάναμε ήδη!

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο της μοτοσυκλέτας και τεχνογνωσία που πηγάζει από την συμμετοχή σε αγώνες εδώ και 40 χρόνια, η Σπηλιώτης Α.Ε. έχει καταφέρει να ηγείται στον χώρο της μοτοσυκλέτας παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Το υπερσύγχρονο συνεργείο της είναι επανδρωμένο με εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο είναι σε θέση να δώσει άμεσα λύσεις για κάθε εργασία στην Yamaha σας, από την πιο απλή συντήρηση, έως την πιο απαιτητική βελτίωση.

Πλέον στην «εργαλειοθήκη» της υπάρχει το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα spiliotis.gr, το οποίο είναι έτοιμο να καλύψει κάθε σας ανάγκη. Μέσα από ένα εύχρηστο και κατανοητό μενού, ο μοτοσυκλετιστής μπορεί να δει και να επιλέξει από μια πλήρη γκάμα, γνήσια αξεσουάρ και ανταλλακτικά Yamaha, αλλά και εξοπλισμό αναβάτη και μοτοσυκλέτας. Επισκεφθείτε σήμερα το spiliotis.gr και κάντε τις αγορές σας εύκολα και γρήγορα εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.spiliotis.gr

Θηβών 129, Περιστέρι
Τηλ.: 2105777906
 
Καλλιρρόης 47, Αθήνα
Τηλ.: 2109219978