net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Γνωστοποιήθηκε η διαδρομή του αγώνα Dakar 2017, ο οποίος θα διέλθει από τρεις χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Ανακοινώθηκε η διαδρομή

Στη δημοσιότητα ήρθε η διαδρομή του ράλλυ Dakar 2017, το οποίο θα ξεκινήσει από το Asuncion της Παραγουάης με τερματισμό στο Buenos Aires της Αργεντινή, ενώ θα διέλθει από συνολικά τρεις χώρες.

 
Μετά την απόφαση της Χιλής να μη συμμετέχει στον αγώνα Dakar 2017, όπως είχαμε γράψει και νωρίτερα, η διοργανώτρια ASO αποφάσισε και ανακοίνωσε την διαδρομή του Dakar 2017, το οποίο θα διέλθει από τρεις χώρες, την Παραγουάη, την Βολιβία και, τέλος, την Αργεντινή. 

Οι αγωνιζόμενοι θα ξεκινήσουν από το Asuncion της Παραγουάης στις 2 Ιανουαρίου του 2017, και θα εισέλθουν γρήγορα στην βόρεια Αργεντινή, μέσω της οποίας θα κινηθούν προς την Βολιβία. Εκεί, θα αντιμετωπίσουν μια καινούργια διαδρομή, με υψηλό υψόμετρο που αναμένεται να χαρίσει μεγάλη θεαματικότητα στον αγώνα. 

Η διαδρομή θα διέλθει από το La Paz, την πρωτεύουσα της Βολιβίας, από όπου οι αγωνιζόμενοι θα ξεκινήσουν την πορεία τους προς τον Νότο και θα εισέλθουν ξανά στην Αργεντινή, για να τερματίσουν στο Buenos Aires στις 14 Ιανουαρίου 2017. 

Στον προηγούμενο αγώνα, οι διαδρομές μεγάλου υψομέτρου είχαν προκαλέσει τόσο αυξημένο θέαμα, όσο και προβλήματα στους αγωνιζόμενους, με τον βαθμό δυσκολίας να αυξάνεται σημαντικά σε εκείνα τα τμήματα! 

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, το φαβορί είναι η KTM, η οποία θα αντιμετωπίσει ισχυρό ανταγωνισμό από τις μοτοσυκλέτες της Honda, της Yamaha και της Husqvarna. 

 

DAKAR - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ