• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η τιμή της νέας Suzuki V-STROM 250 ABS

Ανακοινώθηκε η τιμή της νέας Suzuki V-STROM 250 ABS

 

Η Suzuki μόλις ανακοίνωσε την τιμή της  V-STROM 250 ABS!

Η Suzuki μπαίνει κι αυτή στο παιχνίδι της κατηγορίας on-off μοτοσυκλετών μικρού κυβισμού με το V-Strom 250 και υπόσχεται διασκεδαστική και εύκολη μετακίνηση.

 
Ο κινητήρας των 248 κυβικών εκατοστών αποδίδει 25 ίππους, που το καθιστούν κατάλληλο για κατόχους διπλώματος Α2 και πληροί τις Euro4 προδιαγραφές. Το ατσάλινο πλαίσιο συνεργάζεται με ένα συμβατικό τηλεσκοπικό πιρούνι χωρίς ρυθμίσεις και ένα αμορτισέρ που ρυθμίζεται ως προς την προφόρτιση του ελατηρίου. Στον τομέα των φρένων έχουμε  από έναν δίσκο τύπου μαργαρίτα εμπρός και πίσω με το ABS να είναι στάνταρ. Οι τροχοί του είναι αλουμινίου 17 ιντσών και φορούν ελαστικά 110/80-17 εμπρός και 140/70-17 πίσω.

Η σχάρα ανήκει στον στάνταρ εξοπλισμό, ενώ στη λίστα του προαιρετικού εξοπλισμού υπάρχει ένα top case 23 λίτρων, πλαϊνές βαλίτσες 20 λίτρων και tank bag.

Η τιμή της V-Strom 250 στην Ελλάδα μόλις ανακοινώθηκε κι είναι 5.295 ευρώ

 
  • Βλάσσης

    Πολύ ωραία. Και για που ακριβώς θα ξεκινήσεις με 25 άλογα δικαβαλος και με βαλίτσες;;;; Με 5.000 αγοράζεις ελαφρώς μεταχειρισμένη "κανονική" αληθινή μοτοσυκλέτα κι ας καίει λίγο περισσότερο. Ταξίδι θα πας όχι στη λαϊκή.

      46

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

KTM LC4 Scrambler
KTM LC4 Scrambler
Όταν οι σχεδιαστές αυτοκινήτων δεν δουλεύουν στο κυρίως αντι...

περισσότερα »