Danilo Petrucci και Ducati συνεχίζουν μαζί και το 2020

Ανανέωσε ο Petrucci στην Ducati

Και επίσημα ο Danilo Petrucci θα είναι μέλος της εργοστασιακής Ducati στα MotoGP και του χρόνου. Δείτε περισσότερα.

Ο Danilo Petrucci και η Ducati συνεχίζουν την κοινή τους πορεία στα MotoGP, και για το 2020. Ο «πιο γρήγορος αστυνομικός του κόσμου» ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα, η οποία έκανε χρήση της οψιόν για έναν ακόμη χρόνο συνεργασίας.

Ο Petrucci εξασφάλισε την πολυπόθητη εργοστασιακή του θέση πέρσι, για την φετινή σεζόν, μετά από πολλά χρόνια παρουσίας ως δορυφορικός αναβάτης. Τα πράγματα ήταν ανεπίσημα μέχρι τώρα, όχι όμως και τόσο αβέβαια, για την διατήρηση της θέσης του Petrux,. O ίδιος όμως έπρεπε να επιβεβαιώσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της ομάδας με καλά αποτελέσματα. Με μια νίκη και πολύ δυνατές παρουσίες από τον Ιταλό, ο κύβος ερρίφθη.

Ο Danilo Petrucci δήλωσε για το γεγονός: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζουμε με την Ducati για ένα χρόνο ακόμα. Ήταν ο στόχος μου από την αρχή αυτού του νέου κεφαλαίου, γιατί βρήκαμε αμέσως χημεία με την ομάδα μου. Στο πρώτο μισό της σεζόν αυξήσαμε την ανταγωνιστικότητα μας με δύο βάθρα και μια αξέχαστη νίκη. Η ανανέωση της συνεργασίας μας με κάνει ακόμα πιο ήσυχο και σίγουρο για το μέλλον»