net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Tα scooter της LML είναι πλέον διαθέσιμα, όχι μόνο στο δίκτυο της Έλληνμοτο, αλλά και στο κεντρικό κατάστημα της Βαγιανέλης Α.Ε., στην οδό Καλλιρρόης.

Ανάπτυξη Δικτύου LML

Tα οικονομικά και πρακτικά scooter της LML θα διατίθενται πλέον, όχι μόνο από το δίκτυο της Έλληνμοτο, αλλά και το κεντρικό κατάστημα της Βαγιανέλης Α.Ε..

 

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο της ανάπτυξης του Δικτύου Επίσημων Διανομέων και Επισκευαστών LML στην Ελλάδα, η Έλληνμοτο, ως Επίσημος Εισαγωγέας, με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει μια ακόμη ιδιαίτερα δυναμική συνεργασία με την Εταιρία Βαγιανέλης Α.Ε. (BMW Motorrad - Kymco). Προϊόν της συμφωνίας αποτελεί η έκθεση - διάθεση των LML Scooters από το κεντρικό κατάστημα της Βαγιανέλης Α.Ε. σε ένα παραδοσιακό δρόμο μοτοσικλέτας, επί της οδού Καλλιρρόης 23 στην Αθήνα.

Στο κατάστημα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απολαύσουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, να οδηγήσουν τα μοντέλα της  LML (Test Rides), να προμηθευτούν αξεσουάρ ένδυσης και μοτοσικλέτας εξειδικευμένα στην LML (Classic, Vintage) ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί και ένα πρόγραμμα  εκδηλώσεων - παρουσιάσεων ,πάντα με την υποστήριξη της Έλληνμοτο.

Η Έλληνμοτο εύχεται καλή επιτυχία στον νέο της συνεργάτη και προσκαλεί όλους τους φίλους των Retro-Vintage scooter της LML να επισκεφτούν το κατάστημα LML Βαγιανέλης που αποκτά ένα νέο μοναδικό χρώμα και δίνει έναν άλλον τόνο και νόημα στην αστική μετακίνηση.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ