Βελτίωσε τη μοτοσυκλέτα σου.

Αναρτήσεις Nitron: Φτιάχνονται κατά παραγγελία στα μέτρα σας!

Βάλτε τέλος στην σπαζοκεφαλιά των αναρτήσεων! Εξοπλίστε την μοτοσυκλέτα σας με μια custom ανάρτηση της Nitron, που θα έχει φτιαχτεί στα μέτρα σας, απαλλαχτείτε από τις ατελείωτες ρυθμίσεις και απολαύστε κορυφαία απόδοση!

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Δεν θα ήταν τέλειο να έχετε μια ανάρτηση φτιαγμένη «κατά παραγγελία», στα μέτρα σας και με βάση τις ανάγκες σας; Ακριβώς αυτό προσφέρει η Βρετανική Nitron. Με κορυφαία αγωνιστική εμπειρία, η Nitron αποτελεί την επιλογή των πιο απαιτητικών Ελλήνων αναβατών από το 2012. Είναι ίσως η μοναδική εταιρεία στον κόσμο, που κατασκευάζει αναρτήσεις κατά παραγγελία, από κάθε αναβάτη ξεχωριστά, προσφέροντας την εμπειρία της απόλυτης ρύθμισης, αλλά και της αποκλειστικότητας του προϊόντος.

Αν είστε ιδιοκτήτης μιας Honda CRF1000L Africa Twin, η Wolf Racing, αντιπρόσωπος της Nitron στην Ελλάδα, προσφέρει τώρα τα αμορτισέρ NTR ADV στις εκδόσεις R1, R2 και R3. Αν «ψάχνεστε» με τις αναρτήσεις, θα ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να πετύχετε την τέλεια ρύθμιση. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μοτοσυκλέτες adventure σαν την Africa Twin, σχεδιασμένες να αντιμετωπίζουν από το πιο ήρεμο ταξίδι μέχρι τις πιο άγριες εκτός δρόμου αναζητήσεις! Αποκτήστε λοιπόν την δυνατότητα της απόλυτης προσαρμογής, κάτι που δεν θα έχει καμία άλλη Africa Twin στον κόσμο!

Τα αμορτισέρ NTR ADV της Nitron κατασκευάζονται από billet αλουμίνιο για ασύγκριτη αντοχή και μικρότερο βάρος από τις εργοστασιακές αναρτήσεις. Η κεντρική ράβδος των 16 χιλιοστών και το κατά παραγγελία σώμα βαλβίδων των 46 χιλιοστών χαρίζουν απροβλημάτιστη λειτουργία που μόνο η Nitron ξέρει να προσφέρει, ενώ τα αμορτισέρ NTR ADV φυσικά είναι πλήρως ρυθμιζόμενα σε προφόρτιση ελατηρίου, απόσβεση επαναφοράς και απόσβεση συμπίεσης δύο ταχυτήτων. Ακόμα, η Wolf Racing διαθέτει και τα ρυθμιζόμενα φυσίγγια πηρουνιού TVT της Nitron για μια ολοκληρωμένη βελτίωση των αναρτήσεών σας.

Κάντε την Africa Twin σας μοναδική, εξοπλίζοντας της με την ανάρτηση Nitron, που εσείς θα έχετε «σχεδιάσει» στα μέτρα σας!

Για περισσότερες πληροφορίες:

Wolf Racing
Μεσογείων 235
Ν. Ψυχικό 15451 
 
http://wolf-racing.gr
Facebook Page