Απίστευτο: ΞΑΝΑ τραυματίας ο Jorge Lorenzo

H ατυχία για τον Ισπανό δεν έχει τελειωμό, καθώς η πτώση του στις δοκιμές του Qatar μόνο ανώδυνη δεν ήταν τελικά. Δείτε τι μαθαίνουμε.

Ο Ισπανός αναβάτης της Repsol Honda είναι πάλι τραυματισμένος, δυστυχώς, μετά την σοβαρή του πτώση στα FP3 του Qatar. O Jorge Lorenzo υπέστη τριχοειδές κάταγμα στο πρώτο του πλευρό.

Παρά το ότι στην αρχή, οι ενδείξεις για τραυματισμό ήταν μάλλον ανύπαρκτες και ο Lorenzo πήρε την εκκίνηση, ο Ισπανός παραπονέθηκε για πόνο μετά τον αγώνα και υποβλήθηκε σε περαιτέρω εξετάσεις επιστρέφοντας στην Ευρώπη. Το τριχοειδές κάταγμα έκανε την εμφάνισή του, στην δεξιά πλευρά του πρώτου του πλευρού.

Ο Jorge Lorenzo θα χρειστεί να ξεκουραστεί εντατικά για να αντιμετωπίσει αυτή την περίπτωση, ωστόσο αναμένεται ότι δεν θα χάσει την συμμετοχή του στον αγώνα της Αργεντινής, το τριήμερο 29-31 Μαρτίου.

Πρόκειται για τον τρίτο τραυματισμό που υφίσταται ο Jorge Lorenzo από τον αγώνα του Aragon, καθώς αναρρώνει ακόμη από σπασμένα δάχτυλα ποδιού και σκαφοειδές οστό, στο αριστερό του χέρι. Ας του ευχηθούμε καλή ανάρρωση.