Ένα από τα νέα scooters της KYMCO μπορεί να γίνει δικό σου μέσα από τις νέες προσφορές Σεπτεμβρίου.

Ένα από τα νέα scooters της KYMCO μπορεί να γίνει δικό σου μέσα από τις νέες προσφορές Σεπτεμβρίου.

Ένα από τα νέα scooters της KYMCO μπορεί να γίνει δικό σου μέσα από τις νέες προσφορές Σεπτεμβρίου.

Απόκτησε KYMCO με έκπτωση έως 400 ευρώ

Κάνε δικό σου ένα νέο KYMCO Scooter μέσα στο Σεπτέμβρη και εξοικονόμησε μέχρι και 400 ευρώ! Δες εδώ ποια μοντέλα συμμετέχουν στην προσφορά.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Σκέφτεσαι να αγοράσεις καινούργιο KYMCO Scooter; Αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη για να το κάνεις, αφού η ελληνική αντιπροσωπεία της εταιρείας ανακοίνωσε ειδικές προσφορές που θα διαρκέσουν για όλο τον Σεπτέμβριο.

Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να αποκτήσετε τα νέα KYMCO Agility 16+ 200, X-Town 300 Special Edition και People-S 300 με μειωμένες τιμές και εκπτώσεις που φτάνουν έως και τα 400 ευρώ.

Θέλεις να μετακινείσαι με χαρακτηριστική ευκολία στην πόλη κάθε μέρα; Το Agility 16+ 200 είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου. Προτιμάς υψηλές επιδόσεις και τεχνολογία αιχμής που συνεργάζεται και με το Smartphone σου; Τότε το People-S 300 σου κλείνει τσαχπίνικα το μάτι! Αν από την άλλη, είσαι «θιασώτης» της GT άνεσης και των μεγάλων χώρων, τότε το X-Town 300 Special Edition θα καλύψει όλες σου τις ανάγκες.

Δείτε παρακάτω το δελτίο τύπου της KYMCO για την προσφορά:

«Kymco Scooters: Ο Σεπτέμβριος προσφέρει λύσεις
Όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τρία μοντέλα της Kymco διατίθενται σε μειωμένες τιμές και σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε!
Τρία ξεχωριστά μοντέλα, έκαστο στο είδος του, τρεις κορυφαίες επιλογές που θα καλύψουν τις αστικές σας μετακινήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Και τώρα, που για το Σεπτέμβριο προσφέρονται σε χαμηλότερες τιμές έως και 400¤, μάλλον ήρθε η ώρα να αποκτήσετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο.
  • X-Town 300i ABS Special Edition: Από 4.187 ευρώ η τιμή λιανικής προσαρμόζεται στα 3.995 ευρώ
  • People-S 300i Νoodoe ABS: Από 5.395 ευρώ η τιμή λιανικής προσαρμόζεται στα 4.995 ευρώ
  • Agility 16+ 200i ABS: Από 2.345 η τιμή λιανικής προσαρμόζεται στα 2.195 ευρώ
Oι τιμές προσφοράς ισχύουν για όλο το Σεπτέμβριο (1/9 έως και 30/9/2019) και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της αντιπροσωπείας www.kymco.gr»