Απόκτησε την θρυλική Tiger Sport σε τιμή έκπληξη!

Η μοτοσυκλέτα που έθεσε νέα στάνταρ στον τομέα της σπορ συμπεριφοράς και της τουριστικής ικανότητας, γίνεται ακόμα πιο ελκυστική. Η Triumph κάνει ακόμα πιο δελεαστικό το Tiger Sport, προσφέροντας το με σημαντική έκπτωση. Δες περισσότερα...

TIGER SPORT ΜΕ 11.990 ευρώ!
Η προσφορά ισχύει για μονέλα 2018, μόνο σε ασημί χρώμα και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
 
Η καθηλωτική εμφάνιση του Tiger Sport, αλλά και το πλούσιο πακέτο ηλεκτρονικών που περιλαμβάνεται στον στάνταρ εξοπλισμό το έχουν φέρει ψηλά στις προτιμήσεις των καταναλωτών. ABS, traction control, ride by wire με 3 προγράμματα οδήγησης και cruise control ανήκουν στον βασικό εξοπλισμό και ελέγχονται πανεύκολα χάρη στο απλό και κατανοητό μενού της μοτοσυκλέτας. Για την άνεση και την προστασία του αναβάτη φροντίζει η φιμέ, ρυθμιζόμενη ζελατίνα, οι στάνταρ χούφτες και φυσικά η ευρύχωρη σέλα με το πλούσιο αφρώδες. Βέβαια, το σημείο που ξεχωρίζει πάνω στο Tiger Sport είναι ο τελευταίας γενιάς τρικύλινδρος κινητήρας των 1050 κυβικών που αποδίδει 126 ίππους και 10,8 κιλά ροπής. Η άμεση απόκριση και η ιδανική ρύθμιση του ride by wire γκαζιού επιτρέπει στον αναβάτη να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες του κινητήρα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες εντός και εκτός πόλης. Οι αναρτήσεις, που φέρουν ευθύνη για την δυναμική συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας, προέρχονται από τη Showa και περιλαμβάνουν ανεστραμμένο πιρούνι 43 χιλιοστών και μονό αμορτισέρ που εδράζεται σε μονόμπρατσο ψαλίδι. Για την ασφαλή επιβράδυνση του Tiger Sport φροντίζουν δυο πλευστοί δίσκοι 320 χιλιοστών με τετραπίστονες δαγκάνες εμπρός και ένας δίσκος 255 χιλιοστών με διπίστονη δαγκάνα πίσω, ενώ το ABS μπορεί εύκολα να απενεργοποιηθεί.

Η Triumph ξέρει πώς να φτιάξει μια μοτοσυκλέτα που να μπορεί να ταξιδέψει μακριά τον αναβάτη με άνεση και να του προσφέρει σπορ συγκινήσεις, όποτε εκείνος το επιθυμεί.