Απόκτησε το Kymco Agility 16+ από 1.995 ευρώ!

Η οικογένεια των Agility της Kymco ανέκαθεν ξεχώριζε στον αστικό περιβάλλον και η τελευταία γενιά 16+ συνδυάζει ευελιξία και πρακτικότητα με προσιτή τιμή.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Αναβαθμισμένη στις προδιαγραφές Euro4, κάθε έκδοση του Kymco Agility 16+ έχει ένα σκοπό. Να κάνει ακόμα και την χειρότερη μέρα στην πόλη ευχάριστη, τιμώντας το όνομά του που στα Αγγλικά σημαίνει ευκινησία.  Εξοπλισμένο με σύγχρονους τετράχρονους κινητήρες από 50 έως 200 κυβικά με ηλεκτρονικό ψεκασμό, το Agility έχει χαμηλή κατανάλωση και μεγάλη αυτονομία χάρη στο ρεζερβουάρ 7 λίτρων, διατηρώντας ωστόσο αναλλοίωτη την απόδοση που φθάνει μέχρι τους 11,2Hp. Το νέο Kymco Agility 16+  γίνεται φιλικότερο προς το περιβάλλον, πολύ πιο οικονομικό στη χρήση και ακόμα πιο ασφαλές στο φρενάρισμα, ώστε να είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση ενός καθημερινού scooter για όσους επιθυμούν στυλ, αξιοπιστία, χρηστικότητα αλλά και προσιτή τιμή.



Δεν είναι τυχαίο που στις μεγαλύτερες αγορές κατέχει περίοπτη θέση στους πίνακες των πωλήσεων, σταθερά και επί σειρά ετών, προσφέροντας τον ιδανικό συνδυασμό ασφάλειας – επιδόσεων – αντοχής – οικονομίας. Αλλωστε, η σειρά Agility της Kymco είναι αυτή που εισήγαγε την κατηγορία των οικονομικών scooter με μεγάλους τροχούς, δημιουργώντας παράλληλα σημείο αναφοράς στην αξιοπιστία.

Με τιμή που ξεκινά από τα 1.995 ευρώ το νέο Kymco Agility 16+ εύκολα μπορεί να γίνει δικό σας. Εναλλακτικά, η απόκτησή του μπορεί να γίνει και μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας, που περιλαμβάνουν άτοκη εξόφληση με πιστωτική κάρτα, 18μηνη επιδοτούμενη χρηματοδότηση ή έντοκη με εξόφληση έως 72 μηνιαίες δόσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στις ιστοσελίδες www.kymco.gr και www.facebook.com/kymco.gr