net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο Rossi υπό τις οδηγίες του Galbusera

Απόλυτη πίστη από τον αρχηγό της ομάδας

Ο Galbusera, είναι ο γενικός αρχηγός της ομάδας του Valentino Rossi MotoGP και αισθάνεται ότι ο οδηγός της Yamaha, θα παρουσιαστεί βελτιωμένος σε σχέση με την περσινή χρονιά.

 
Ο Rossi βρίσκεται σε πολύ καλύτερη θέση, για να ξεκινήσει τη φετινή σεζόν, συγκριτικά με την έναρξη της περσινής χρονιάς. Είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στην κατάκτηση του παγκόσμιου πρωταθλήματος, παρόλο που ξέρει ότι αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο να επιτευχθεί. 
 
Σύμφωνα με τον γενικό αρχηγό, κατά την έναρξη του περσινού πρωταθλήματος , το μυαλό του Valentino ήταν απασχολημένο με το περιστατικό με  τον Marquez και έτσι δεν κατάφερε να χαλαρώσει, κάτι το οποίο αναμένεται να αλλάξει φέτος.

Φαίνεται πιο έτοιμος από ποτέ και με μεγαλύτερο κίνητρο, δήλωσε ο Galbusera. Το 2016, υπήρξε απορροφημένος και παρόλο που οι δοκιμές, τον καθησύχασαν, δεν κατάφερε να χαλαρώσει, στον βαθμό που βρίσκεται συνήθως.

Γνώριζε ότι έπρεπε να είναι προσεκτικός, μετά το περιστατικό με τον Marquez, καθώς οποιοδήποτεγεγονός θα έπαιρνε μεγάλες διαστάσεις. Δεν έπρεπε να αφήσει να συμβεί το παραμικρό. 

Τώρα επιστρέφει και είναι πιο έτοιμος από ποτέ με ένα μοναδικό στόχο. Να τους κερδίσει όλους!

Οι απαιτήσεις είναι υψηλές και θα είναι μια πολύ δύσκολη σεζόν.

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ