Aprilia: «Ψήνει» adventure μεσαίου κυβισμού!

Τι λένε οι φήμες που μας έρχονται από την Ιταλία για τα σχέδια της Aprilia; Δείτε εδώ τι μαθαίνουμε!

Την στιγμή της παρουσίασης του Aprilia RS660 Concept, του πολύ ενδιαφέροντος σπορ μοντέλου με έναν νέο δικύλινδρο κινητήρα, οι άνθρωποι της εταιρείας δεν έκρυψαν το γεγονός, ότι το νέο μοτέρ θα αποτελέσει πλατφόρμα για νέα μοντέλα. Αν και δεν αποκαλύφθηκε αναλυτικότερα κάτι, πιο μετά δόθηκαν κάποια στοιχεία για να… ενεργοποιηθεί η φαντασία μας.

Συγκεκριμένα, η Aprilia αποκάλυψε έναν τοίχο, βαμμένο με τις λέξεις «Coming Soon» (έρχεται σύντομα), ένα «Τ» και μια φωτογραφία από κάποιον εξωτικό, τροπικό προορισμό. Δεν χρειάζεται λοιπόν μεγάλη προσπάθεια, να καταλάβει για τι μιλάμε: Η Aprilia έχει στα σκαριά adventure μοντέλο, στα μεσαία κυβικά.

Μάλιστα, κάποιοι Ιταλοί συνάδελφοί μας είναι βέβαιοι ότι η μοτοσυκλέτα που θα δούμε θα επαναφέρει το όνομα «Tuareg», το οποίο έχει να χρησιμοποιηθεί 27 χρόνια, από την τελευταία ενσάρκωση του Tuareg 600. Τότε, το μοντέλο επρόκειτο για ένα καθαρά on-off όχημα, που έφερε μονοκύλινδρο κινητήρα με απόδοση 46 ίππων. Το νέο μοντέλο αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον δικύλινδρο του RS660, κάτι που θα το φέρει ακριβώς στα δεδομένα του ανταγωνισμού του, ο οποίος έχει πάρει φωτιά!

Ελπίζουμε, να μην αργήσει πολύ…