• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η νέα Aprilia RSV4 RF Euro 4

Η νέα Aprilia RSV4 RF Euro 4

Aprilia RSV4 RF Euro 4

Μέχρι στιγμής η Aprilia RSV4 RF ήταν μια από τις ισχυρότερες superbike μοτοσυκλέτες. Πλέον, περνάει σε άλλο επίπεδο, καθώς συμβαδίζει με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές Euro 4.

 
Η νέα Aprilia RSV4 RF προσαρμόστηκε στα πρότυπα του Euro 4. Το μοντέλο διαθέτει ένα μεγαλύτερο τελικό εξάτμισης, ένα ανθρακονημάτινο φίλτρο κι αεραγωγούς ντεπόζιτου. Η νέα εξάτμιση φιλοξενεί δυο εσωτερικούς θαλάμους και ένα κλαπέτο, το οποίο ανοίγει μόνο μετά τις 5.000 σ.α.λ. κι αφήνει τα καυσαέρια να περάσουν από τον μεγαλύτερο από τους δυο θαλάμους.

Το νέο μοντέλο αποδίδει 198 ίππους και ο κινητήρας V4 έχει ρυθμιστεί με ακρίβεια για να μειωθεί  το συνολικό βάρος του και η εσωτερική τριβή. Η απόκριση του γκαζιού είναι άμεση. Ακόμα και με την πιο σπορ χαρτογράφηση (mapping "track"), το Aprilia RSV4 RF διαθέτει απαλό κι ελεγχόμενο γκάζι.

Χάρη στη νέα ECU, ο κινητήρας στροφάρει ελαφρώς υψηλότερα από πριν. Ένα από τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά της Aprilia RSV4 RF στο παρελθόν ήταν ο κορυφαίος χειρισμός της στο επίπεδο μιας ελαφριάς 600 supersport. Τα εξαρτήματα Öhlins έχουν τώρα μαλακότερα ελατήρια, τα οποία είναι για να παρέχουν καλύτερες ιδιότητες απόσβεσης, ειδικά σε υψηλές ταχύτητες. Το σύστημα πέδησης δεν έχει αλλάξει, εκτός από τους νέους 330 χλστ δίσκους.

Το σύστημα ηλεκτρονικών APRC αναθεωρήθηκε επίσης. Η Aprilia RSV4 RF διαθέτει traction control, που παρεμβαίνει αργά και παρουσιάζει πολύ καλή ποιότητα ελέγχου. Το anti-wheelie control επιτρέπει μικρές σούζες κατά την επιτάχυνση. Αν, όμως, τα πράγματα ξεφύγουν, παρεμβαίνει δραστικά. Το cruise control, το pit limiter και το σύστημα multimedia περιλαμβάνονται στον κατάλογο των ηλεκτρονικών.
 

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός
BMW R1200 VTR Customs
BMW R1200 VTR Customs
Μια custom BMW μέχρι το μεδούλι, δουλεμένη με την γνωστή τελ...
Mugen MRV1400
Mugen MRV1400
Θα μπορούσε αυτή η μοτοσυκλέτα να είναι μια νέα retro από τη...

περισσότερα »