O Max Biaggi στην σέλα της Aprilia RSV4 X

Aprilia RSV4 X: Ξεκίνησαν οι παραδόσεις

Η εξαιρετικά περιορισμένης παραγωγής Aprilia RSV4 X θα ξεκινήσει να παραδίδεται, στους λίγους που θα έχουν την χαρά να την απολαύσουν. Δείτε περισσότερα…

Πριν λίγο καιρό, η Aprilia παρουσίασε επίσημα την RSV4 X, μια μοτοσυκλέτα που τιμά τα 10 χρόνια παραγωγής της πλατφόρμας RSV4 που τόσο επιτυχημένη αποδέιχθηκε σε βάθος χρόνου. Όπως σας είχαμε γράψει και τότε, η RSV4 X θα παραγόταν σε 10 μόνο κομμάτια, γεγονός που την έκανε ανάρπαστη στους κύκλους των συλλεκτών καθώς όλα τα τεμάχια «ξεπούλησαν» σε λίγες ώρες.

Τώρα, με επίσημο δελτίο τύπου, η Aprilia κοινοποιεί ότι οι παραδόσεις των RSV4 X ξεκίνησαν και σύντομα 10 πολύ τυχεροί αναβάτες, θα χαίρονται το κτήνος των 225 ίππων και των 165 κιλών, την ισχυρότερη RSV4 που κατασκευάστηκε ποτέ. Ανάμεσα στους ιδιοκτήτες της νέας RSV4 X είναι και ο θρυλικός πρώην αγωνιζόμενος Max Biaggi, αλλά και ο αναβάτης της Aprilia στα MotoGP, Andrea Iannone.

Και κάπου εδώ να θυμίσουμε, ότι η RSV4 X βασίζεται στην νέα RSV4 1100 Factory, που φέρει τον κινητήρα των 1.078 κ.εκ. που παρουσιάστηκε φέτος. Εξοπλίζεται με ολόσωμη εξάτμιση Akrapovic, αγωνιστικό εγκέφαλο με ειδική χαρτογράφηση, πολλά κομμάτια από ανθρακόνημα, αεριζόμενες δαγκάνες εμπρός φρένων και ανεστραμμένο σασμάν με απομονωμένη νεκρά, κάνοντάς την ένα τρομερό «όπλο» εντός πίστας στα χέρια του κατάλληλου αναβάτη. Εμείς να ευχηθούμε σε όσους… πρόλαβαν να «κλείσουν» από μία, καλή απόλαυση!