• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Aprilia Racing - ManpowerGroup

H Aprilia Racing, η πιο προηγμένη τεχνολογικά έκφραση του ομίλου PIAGGIO και η EXPERIS, η εταιρεία ταλέντων της ManpowerGroup, μαζί στο πρωτάθλημα ΜΟΤΟ GP 2017.

 
Μιλάνο, 26 Μαΐου 2017 - Με την υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ της Aprilia Racing και της ManpowerGroup για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, το εμπορικό σήμα Experis - η εταιρεία ταλέντων του Ομίλου, παγκόσμιος ηγέτης στις στρατηγικές λύσεις για τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων – θα συνοδεύει τις μοτοσυκλέτες Aprilia RS-GP με οδηγούς τους Aleix Espargaró και Sam Lowes για όλη την αγωνιστική σεζόν 2017.
 
Η χορηγία περιλαμβάνει την τεχνική συνεργασία με στόχο την αναζήτηση και προώθηση των καλύτερων ταλέντων: η Ακαδημία MotorSport, εκπαιδευτικό τμήμα της Experis, η οποία κατέχει ηγετική θέση στην κατάρτιση τεχνικών και μηχανικών για τις ομάδες που συμμετέχουν στους κορυφαίους αγώνες μοτοσυκλετών, σε στενή συνεργασία με την Aprilia Racing, θα δημιουργήσει το “Motorcycle Race Engineering” (Μηχανολογία για Αγωνιστικές Μοτοσυκλέτες), το πρώτο δίπλωμα κορυφαίου επιπέδου σε εκπαίδευση μηχανοκίνητων.
 
Η εκπαίδευση – συνολικής διάρκειας 200 διδακτικών ωρών- θα περιλαμβάνει την ενεργό συμμετοχή κάποιων τεχνικών της Aprilia Racing, καθώς και 2 διαφορετικά εργαστήρια, ένα στην έδρα της εταιρείας στο Noale, και ένα κατά τη διάρκεια δοκιμαστικών του MotoGP, με στόχο να παρέχει στους τεχνικούς μία εκπαιδευτική εμπειρία σε πίστα.
 
Η Aprilia Racing, στην κορυφή του Ομίλου Piaggio σε ό,τι αφορά την τεχνολογία με μία τροπαιοθήκη που φιλοξενεί 54 τίτλους σε παγκόσμια πρωταθλήματα, διαχρονικά φυτώριο νέων ταλέντων, σκοπεύει να προσελκύσει και να αναπτύξει τους καλύτερους τεχνικούς και μηχανικούς. Στόχος της είναι η συνεχής εξέλιξη της τεχνολογικής υπεροχής της στο υψηλότερο παγκόσμιο επίπεδο των αγώνων μοτοσυκλέτας.
 
«Είμαστε υπερήφανοι για το ξεκίνημα της νέας αυτής συνεργασίας με την ManpowerGroup, που παρέχει σημαντικές ευκαιρίες στους ταλαντούχους νέους» σχολίασε ο Aprilia Racing Manager, Romano Albesiano. «H Aprilia Racing, θα συμμετάσχει ενεργά στο πρώτο κορυφαίου επιπέδου master μηχανοκίνητων, μια πολύ ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία για την εκπαίδευση μίας νέας γενιάς τεχνικών και μηχανικών. Η Aprilia Racing αντιπροσωπεύει πάντα ένα φυτώριο ταλέντων, όχι μόνο από την άποψη των αναβατών. Το Noale ήταν πάντα ένα μεγάλο «εκπαιδευτικό πεδίο», όπου μαθήτευσαν οι καλύτεροι τεχνικοί. Αυτή η συνεργασία επιβεβαιώνει τη φιλοσοφία μας για την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού, προκειμένου να επιτευχθούν τα υψηλότερα επίπεδα ανταγωνιστικότητας σε έναν τομέα που απαιτεί όλο και περισσότερη εμπειρία και εξειδίκευση.»
 

«Η συνεργασία με την Aprilia Racing επιβεβαιώνει τη θέση της Experis ως πιστοποιημένου συνεργάτη στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και γενικότερα τη δέσμευση της ManpowerGroup στη στήριξη των επιχειρήσεων για τον εντοπισμό καινοτόμων λύσεων ανθρώπινου δυναμικού σε μία περίοδο μεγάλων αλλαγών, όπου το ανθρώπινο κεφάλαιο και η ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων είναι θεμελιώδεις για τον ανταγωνισμό στην αγορά», τόνισε ο Stefano Scabbio, Γενικός Διευθυντής της ManpowerGroup Ιταλίας και Διευθύνων Σύμβουλος Νότιας και Ανατολικής Ευρώπης «Ο κύκλος ζωής των σύγχρονων δεξιοτήτων είναι μικρότερος από ποτέ και η αλλαγή σημειώνεται σε πρωτοφανή κλίμακα. Ως εκ τούτου πρέπει να δράσουμε άμεσα για να εντοπίσουμε αυτές τις δεξιότητες που πρέπει να αναπτυχθούν και να αναδιαμορφωθούν για την εκπαίδευση των εργαζόμενων του μέλλοντος.»

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ