net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο Aprilia Shiver 900

Το νέο Aprilia Dorsoduro 900

Aprilia Shiver & Dorsoduro

Μετά την δημιουργία 4 καταστημάτων στην Ινδία, η Piaggio Vehicles Pvt Ltd προετοιμάζεται να διευρύνει το πορτφόλιο της. Η Aprilia παρουσιάζει τα δυο νέα μοντέλα της, Shiver 900 και Dorsoduro 900, στην ινδική αγορά.

 
Το γυμνό streetfighter Shiver 900 θα ανταγωνιστεί το Ducati Monster, ενώ το Dorsoduro 900 θα κονταρομαχήσει με την Ducati Hypermotard. Η τιμή στην Ινδία για το Shiver αναμένεται να είναι περίπου 19.000 ευρώ, κάνοντας το πιο προσιτό μοντέλο της Aprilia στη  χώρα. Ενώ το Dorsoduro θα ξεκινήσει από τα 19.800 ευρώ. Και οι δυο τιμές είναι εκτός showroom. Οι μοτοσυκλέτες θα εισαχθούν ως CBUs
 
Το ιταλικό sportsbike duo διαθέτει νέο αναβαθμισμένο κινητήρα χωρητικότητας 150 κ.εκ.  Επιπλέον, το Shiver έχει σημαντικές αλλαγές στην εμφάνιση, όπως τα επανασχεδιασμένα πλευρικά τοιχώματα του ντεπόζιτου, η ουρά, ο εμπρόσθιος λασπωτήρας κ.α. Ο νέος V-Twin κινητήρας, χωρητικότητας 900 κ.εκ., 90 μοιρών, αποδίδει 95.2 ίππους και είναι εξίσου ισχυρός με τους παλαιότερους των 750 κ.εκ., παράγοντας μεγαλύτερη ροπή (9.1 κιλά) σε λιγότερες στροφές Επίσης, συμβαδίζει με το πρότυπο σύστημα εκπομπών Euro 4.
 
Το Aprilia Shiver 900 είναι εξοπλισμένο με στάνταρ ABS, σύστημα ελέγχου πρόσφυσης και ride-by-wire γκάζι. Εκτός από αυτά τα χαρακτηριστικά, το Dorsoduro 900 λαμβάνει, επίσης, traction control τριών επιπέδων.
 
Ελπίζουμε να τα δούμε στην Ευρώπη και ιδανικότερα στην Ελλάδα. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία..

 

APRILIA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ