Aprilia: Θα είναι έτσι το νέο Tuareg;

Ο Oberdan Bezzi πιστεύει ότι η Aprilia ετοιμάζει νέο Adventure και το εκφράζει, με νέα του δημιουργία. Ποια είναι η ιστορία πίσω από αυτό;

Για τους παρακολουθούντες την επικαιρότητα και την έκθεση της EICMA, η Aprilia πέρσι είχε προκαλέσει αίσθηση, όταν άφησε υποννοούμενα στο περίπτερό της. Ένα γράμμα «Τ», η φράση «coming soon» (έρχεται σύντομα) και σενάρια για νέο μοντέλο δημιούργησαν την είδηση, η οποία σήμερα παίρνει νέα πνοή. (Δείτε τι είχαμε γράψει τότε κάνοντας κλικ εδώ).

Οι φήμες παραμένουν, καθώς το Caponord της Aprilia είναι πλέον μιας κάποιας ηλικίας, ενώ αυτό που λείπει από την γκάμα της, είναι ένα Adventure στα σημερινα χαρακτηριστικά. Όμως, μέσα από αυτή την «δήλωση» στην EICMA, η Aprilia κάνει φανερό ότι ετοιμάζει κάτι, και ο Ιταλός Oberdan Bezzi δημιούργησε άλλη μια μοτοσυκλέτα σε ψηφιακή μορφή.

Θα μπορούσε να είναι έτσι, το Aprilia Tuareg, όπως φημολογείται ότι θα ονομάζεται το νέο μοντέλο; O Bezzi οραματίστηκε την χρήση του δικύλινδρου κινητήρα των 900 κυβικών, που φορούν τα Shiver και Dorsoduro, σε μια μεγάλη on-off. Την εξόπλισε μάλιστα, με τροχούς ακτινωτούς και αναρτήσεις μεγάλης διαδρομής, ψηλό φτερό, ποδιά προστασίας του μοτέρ, χούφτες και διάφορα off-road καλούδια, δημουργώντας μια μοτοσυκλέτα που μας αρέσει πολύ σε πρώτη όψη.

Θα πάρει όντως αυτή την κατεύθυνση η Aprilia; Βάσει όσων γνωρίζουμε, κάτι νέο ετοιμάζεται, με βεβαιότητα. Τι θα είναι, όμως, αλλά και πως ακριβώς θα εκτελεστεί η συνταγή, μένει να το δούμε στην πορεία.