Εξωτική και σπάνια

Αριστούργημα περιορισμένης παραγωγής

Μόλις 250 τυχεροί, θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν αυτή την ξεχωριστή MV Agusta Turismo Veloce RC.

Η Turismo Veloce έχει επαναπροσδιορίσει την ιδέα των μοτοσυκλετών τουρισμού με τη μοναδική αισθητική και τις επιδόσεις της. Οι μικρές διαστάσεις, το χαμηλό βάρος και ο ιδιαίτερος σχεδιασμός, ήταν οι προτεραιότητες της MV Agusta, όταν κατασκεύαζε τη μοτοσυκλέτα. Ακόμα και οι πλαϊνές βαλίτσες δένουν σχεδιαστικά με τη την ουρά για να μη φαίνονται παράταιρες. Όταν βέβαια αυτές αφαιρεθούν, η μοτοσυκλέτα μεταμορφώνεται και δείχνει το δυναμικό της προφίλ. Ο τρικύλινδρος κινητήρας των 800 κυβικών, έχει βαφτεί μαύρος για τη συγκεκριμένη έκδοση και προσφέρει πολύ καλή αναλογία κιλών ανά ίππο. Τα LED φώτα κάνουν τη μοτοσυκλέτα άμεσα διακριτή, όταν κινείται στον δρόμο και δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Η έκδοση RC θα παραχθεί σε μόλις 250 κομμάτια και ξεχωρίζει από τα χαρακτηριστικά γραφικά, και τα κομμάτια από ανθρακονήματα, ενώ οι αλουμινένιοι τροχοί είναι εμπνευσμένοι από την F4RC και έχουν σαν στόχο την μείωση του βάρους. Η σέλα έχει επανασχεδιαστεί με στόχο την εργονομία και την άνεση σε μακρινά ταξίδια. Ο κινητήρας και το κιβώτιο ταχυτήτων έχουν δεχθεί μετατροπές με στόχο τη μείωση των μηχανικών θορύβων και των κραδασμών, ενώ η ακαμψία του πλαισίου έχει αυξηθεί.  

Μαζί με τα μηχανικά μέρη, βελτιώσεις έχουν γίνει και στα ηλεκτρονικά τα οποία περιλαμβάνουν ride by wire, shifter, traction control ρυθμιζόμενο σε 8 επίπεδα με δυνατότητα απενεργοποίησης και ημιενεργητικές αναρτήσεις. Διαθέτει τρεις χάρτες απόδοσης Tourism, Sport και Rain με την τελευταία να μειώνει την απόδοση στους 80 ίππους. Στον στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνονται σύστημα πλοήγησης, πλαϊνές βαλίτσες 30 λίτρων, κεντρικό σταντ, ρυθμιζόμενη ζελατίνα, θερμαινόμενα γκριπς και cruise control.