Benelli 502C

Benelli Leoncino 250

Αυτές είναι οι τιμές των νέων Benelli!

Το 502C και το Leoncino 250 της Benelli έφτασαν στην Ελλάδα. Δείτε εδώ τις τιμές τους.

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Είχαμε δει τα δυο αυτά νέα μοντέλα για πρώτη φορά στην έκθεση της EICMA την προηγούμενη χρονιά και περιμέναμε πώς και πώς την άφιξή τους στη χώρα μας. Η μεγάλη στιγμή έφτασε και πλέον γνωρίζουμε και τις τιμές τους.

502C
6.600 ευρώ (+ Τέλη ταξινόμησης)



Το 502 C ανήκει στην κατηγορία των cruisers και έρχεται για να δώσει ξεχωριστό στιλ στις μετακινήσεις σας. Είναι εφοδιασμένο με δικύλινδρο, υδρόψυκτο, τετράχρονο, τετραβάλβιδο κινητήρα 500 κυβικών που αποδίδει 47,6 ίππους στις 8.500 σ.α.λ. και 3,6 χιλιογραμμόμετρα ροπής στις 5.000 σ.α.λ, που σημαίνει ότι μπορεί να οδηγηθεί με Α2 δίπλωμα. Η τροφοδοσία του γίνεται με ηλεκτρονικό ψεκασμό και συνεργάζεται με κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων. Εντυπωσιακό είναι το ρεζερβουάρ που εκτός από την όμορφη σχεδίαση προσφέρει και 21 λίτρα χωρητικότητας, οπότε υπόσχεται μεγάλη αυτονομία. Στις αναρτήσεις έχουμε ανεστραμμένο πιρούνι 41 χιλιοστών εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω με ρύθμιση της προφόρτισης του ελατηρίου. Στοιχείο που ξεχωρίζει είναι και τα φρένα, αφού εμπρός συναντάμε 2 δίσκους 280 χιλιοστών με τετραπίστονες δαγκάνες και πίσω έναν δίσκο 240 χιλιοστών με το ABS να είναι στάνταρ. Πατάει σε αλουμινένιους τροχούς 17 ιντσών και το βάρος του είναι 217 κιλά πλήρες υγρών.

Leoncino 250
4.150 ευρώ (+ Τέλη ταξινόμησης)



Το Leoncino 250 είναι μια μαζεμένων διαστάσεων μοτοσυκλέτα που συνδυάζει τη ρετρό με τη μοντέρνα εμφάνιση βαδίζοντας στα χνάρια του μεγάλου αδελφού της, του Leoncino 500. Κινείται χάρη σε έναν μονοκύλινδρο, τετράχρονο, υδρόψυκτο κινητήρα 249 κυβικών που αποδίδει 24,5 ίππους στις 9.000 σ.α.λ. και 2,14 χιλιογραμμόμετρα ροπής στις 7.500 σ.α.λ. Η Benelli ανακοινώνει κατανάλωση μόλις 4,1 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, οπότε έχουμε να κάνουμε με μια ιδιαίτερα οικονομική μοτοσυκλέτα, ιδανική για τις καθημερινές μετακινήσεις. Είναι εφοδιασμένο με μια ολοκαίνουργια πλήρως ψηφιακή οθόνη, ενώ ο νέας σχεδίασης προβολέας, το πίσω φωτιστικό σώμα και τα φλας είναι τεχνολογίας LED. Στον τομέα των αναρτήσεων έχουμε ανεστραμμένο πιρούνι 41 χιλιοστών εμπρός και μονό αμορτισέρ πίσω. Την πέδηση αναλαμβάνει ένας δίσκος 280 χιλιοστών με τετραπίστονη δαγκάνα εμπρός και ένας 240 χιλιοστών πίσω με μονοπίστονη δαγκάνα με στάνταρ ABS φυσικά.

Οι προπαραγγελίες για τα δυο μοντέλα έχουν ήδη ξεκινήσει και προς το παρόν μπορείτε να τα δείτε από κοντά στο κατάστημα της Benelli στην Λ. Αλίμου 76 και σύντομα σε όλο το εξουσιοδοτημένο δίκτυο της Ιταλικής εταιρείας..

Για περισσότερες πληροφορίες:
www.benelli-moto.gr