Αυτή είναι η τιμή του νέου SYM HD300!

Το νέο scooter της SYM έφτασε στην Ελλάδα. Δείτε εδώ την τιμή του.

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Η νέα πρόταση της SYM στην κατηγορία των 300 κυβικών ακούει στο όνομα HD 300 και αναμένεται να ταράξει τα νερά της κατηγορίας. Με δεδομένη την μεγάλη επιτυχία στη χώρα μας του HD με τον κινητήρα των 200 κυβικών, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι και το νέο μοντέλο θα ακολουθήσει την ίδια πορεία.

Ο μονοκύλινδρος κινητήρας των 278 κ.εκ. εκατοστών, έχει ήδη αποδείξει την αξία του, αφού χρησιμοποιείται στο Cruisym. Αποδίδει 27 ίππους ισχύος προσφέροντας άμεση απόκριση, χορταστικές επιταχύνσεις και οικονομία καυσίμου. Έχει σχεδιαστεί από λευκό χαρτί με την εμφάνιση του να αποπνέει δυναμισμό, ενώ λεπτομέρειες όπως τα LED φωτιστικά σώματα δεν θα μπορούσαν να λείπουν. Το πλαίσιο του μοντέλου είναι καινούργιο, ενώ το HD 300 έχει σχεδιαστεί με βασικό προαπαιτούμενο, την άνεση αναβάτη και συνεπιβάτη μέσω μιας νέας σέλας ύψους 800 χιλιοστών από το έδαφος και ειδικά σχεδιασμένης για τον σκοπό αυτό εργονομίας.

Παράλληλα, το μοντέλο προσφέρει αποθηκευτικό χώρο 38 λίτρων κάτω από την σέλα, που θα χωρά ένα full-face κράνος και μια ποικιλία άλλων αντικειμένων. Η εμπρός ποδιά εξοπλίζεται με γάντζο για αποσκευές, αλλά και ντουλαπάκι με παροχή ρεύματος USB. Στον τομέα των φρένων έχουμε δίσκους 287 και 260 χιλιοστών εμπρός και πίσω αντίστοιχα με το ABS να είναι στάνταρ.

Η τιμή των 3.995 ευρώ κρίνεται άκρως δελεαστική και είναι ένα ακόμα όπλο του HD 300 για την κατάκτηση της κορυφής.