BMW: Ορθογραφικό λάθος ή...νέο μοντέλο;

Μια «παρατυπία» εντοπίστηκε στους καταλόγους BMW που κυκλοφόρησαν στο εξωτερικό, με πολλούς να τη συνδέουν ήδη με νέο μοντέλο! Τι συμβαίνει;

Σε προσπέκτους της γκάμας της BMW στο εξωτερικό, αποκαλύφθηκε κάτι που άναψε φωτιές στους απανταχού «κατάσκοπους». Ποιο είναι το νέο F850 RS; Γιατί δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα; Ας δούμε πιο αναλυτικά.

Η ως άνω εικόνα, έφτασε σε κάποιους συναδέλφους μας στο εξωτερικό, οι οποίοι μας την προώθησαν αντίστοιχα. Πρόκειται για μια σελίδα από τον νέο κατάλογο της BMW στο εξωτερικό, και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα που μιλά για τις τουριστικές μοτοσυκλέτες δρόμου. Στη σελίδα αυτή λοιπόν, δίπλα σε άλλα μοντέλα που ήδη ξέρουμε, όπως τα R1250 RT και Κ1600GT, εμφανίζεται και ένα F850RS «mid range tourer»! Εντύπωση φυσικά προκαλεί το γεγονός ότι δεν εμφανίζεται το μοντέλο ολόκληρο, στον κατάλογο αυτό (καθώς αν εμφανιζόταν, δεν βλέπουμε κανέναν λόγο να μας αποσταλεί η φωτογραφία της ονομασίας και όχι της ίδιας της μοτοσυκλέτας…)

Ωστόσο, οι ενδείξεις αλλά και οι πληροφορίες που είχαμε ως τώρα, για ένα μεσαίο τουριστικό μοντέλο από την BMW, ήταν αβέβαιες και περιορίζονταν σε κατασκοπευτικές εικόνες. Φαίνεται ότι έρχεται οσονούπω η ώρα, που το μοντέλο που σας δείξαμε πριν λίγο καιρό πολύ νωρίς (δείτε το παρακάτω) θα παρουσιαστεί ως επίσημο νέο… Οι ξένοι δημοσιογράφοι μάλιστα λέγεται ότι, όταν επικοινώνησαν με την BMW, έλαβαν την απάντηση «ουδέν σχόλιο» (τα συμπεράσματα δικά σας…).