BMW R 1200 RT

Καλοκαιράκι, ήλιος, δροσερές παραλίες, ευκαιρία για κοντινές ή μακρινές αποδράσεις και όλα αυτά με απώτερο σκοπό να μπορέσεις να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστα και απολαυστικότερα την καθημερινότητά σου.

Κάλλιστα θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για τα περιεχόμενα μιας διαφημιστικής μπροσούρας ενός ταξιδιωτικού γραφείου. Παρόλα αυτά, οι παραπάνω λέξεις ταιριάζουν γάντι στην προσπάθεια μας να περιγράψουμε μια συνηθισμένη μέρα πάνω στη σέλα ενός BMW R 1200 RT.  
Φυσικά οι δυνατότητες του δεν περιορίζονται μόνο στην καλοκαιρινή περίοδο. Απεναντίας, το RT είναι ικανό να σας μεταφέρει άνετα και γρήγορα, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, οποιαδήποτε εποχή του έτους. Αυτό είναι αποτέλεσμα εμπειρίας και τεχνογνωσίας της Βαυαρικής εταιρίας που μετά τις τελευταίες ουσιώδεις αλλαγές, το RT παρουσιάζεται ακόμα πιο απολαυστικό. 
Το RT  είναι η τουριστική σπορ μοτοσυκλέτα της BMW που ξεκίνησε την πορεία του, με το παλιό RT 1150, το οποίο στην συνέχεια αντικαταστάθηκε από το RT1200, το 2005. Ξεχωριστή εμφάνιση, υδρόψυκτος κινητήρας και ηλεκτρονικές ευκολίες είναι τα στοιχεία που το καθιέρωσαν στην κατηγορία.
Πάμε να δούμε μαζί, το RT στην πιο πρόσφατη εκδοχή του.