Η νέα BMW R nineT /5

Η νέα BMW R nineT /5

Η νέα BMW R nineT /5

Η νέα BMW R nineT /5

Η νέα BMW R nineT /5

Η νέα BMW R nineT /5

Η νέα BMW R nineT /5

Η νέα BMW R nineT /5

BMW R nineT /5

Με το νέο R nineT /5 η BMW θέλει να γιορτάσει τα 50 χρόνια από την πρώτη παρουσίαση της σειράς μοντέλων /5 και την έναρξη της παραγωγής στο Βερολίνο. Δείτε περισσότερα.

Η BMW παρουσίασε την νέα R nineT /5, μια επετειακή μοτοσυκλέτα που γιορτάζει τα 50 χρόνια από την πρώτη μοτοσυκλέτα /5, αλλά και τον μισό αιώνα παραγωγής μοτοσυκλετών στο Βερολίνο. Το 1969, η ολοκαίνουργια σειρά R /5 είχε ένα σασί σχεδιασμένο από λευκό χαρτί και ένα νέο κινητήρα, μαζί με μοντέρνα σχεδίαση και κορυφαία ποιότητα που ανέκαθεν χαρακτήριζε την BMW. H σειρά μοτοσυκλετών υπήρξε μια από τις σημαντικότερες για την BMW.

Η νέα R nineT /5 έχει πολλές λεπτομέρειες που την συνδέουν με την ιστορική σειρά R /5, όπως χρωμιωμένους καθρέφτες, ειδικά κατασκευασμένη εξάτμιση και σέλα και πολλά τμήματα φινιρισμένα σε χρώμιο και μαύρο. Το μοντέλο είναι βαμμένο στην απόχρωση Lupine Blue metallic που επίσης συνδέεται με το αυθεντικό μοντέλο.



Η R nineT /5 φέρει τον Boxer κινητήρα των 1.170 κ.εκ. που αποδίδει 110 ίππους, ενώ έχει ακτινωτούς τροχούς εμπρός και πίσω. Το μοντέλο εξοπλίζεται με φρένα 320 χιλιοστών εμπρός και στάνταρ ABS, σύστημα Traction Control ASC και θερμαινόμενα γκριπ στο βασικό εξοπλισμό.



Προς το παρόν δεν δημοσεύονται πληροφορίες σχετικά με πιθανή διαθεσιμότητα του μοντέλου στην αγορά. Οπότε προς το παρόν, θα μείνουμε στο… οφθαλμόλουτρο!