Η ζελατίνα ρυθμίζει σε δύο θέσεις και παρέχει ικανοποιητική προστασία από τον αέρα.

    Σχεδίαση – Ποιότητα κατασκευής – Εκλεπτυσμένη καταγωγή

    Από όποια μεριά και να το κοιτάξεις είναι επιβλητικό, ως οφείλει να είναι μια adventure μοτοσυκλέτα. Το γυμνασμένο ρεζερβουάρ καυσίμων παρέα με το φαρδύ τιμόνι και τα καλοσχεδιασμένα φέρινγκ, συμπληρώνουν τη muscle εικόνα του XR. Μάλιστα τα μεγάλα ψυγεία δεν καταφέρνουν να κρυφτούν κάτω από το κουστούμι και μοιάζουν έτοιμα να σε καταπιούν. Οι ευμεγέθεις εμπρός διπλοί προβολείς, διαχωρίζονται από μια λεπτή κάθετη σειρά LED που βρίσκεται ανάμεσά τους και στο κάτω μέρος της μάσκας υπάρχει ένα χαρακτηριστικό χειλάκι σε σχήμα μύτης. 

    Πηγαίνοντας προς το πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας, η ουρά είναι ελαφρώς ανασηκωμένη και όμορφη σε σχεδίαση και το τελικό της εξάτμισης είναι κοντό και τοποθετημένο χαμηλά. Γενικότερα η εικόνα του XR δείχνει την σπορ καταγωγή του, αποπνέοντας δυναμισμό, με μια σιλουέτα που φωνάζει επίθεση. Για το νέο μοντέλο οι διαφοροποιήσεις εξωτερικά περιορίζονται στα ανακλαστικά στα καλάμια και στο σηματάκι του XR που πλέον κοσμεί το κάτω μέρος του φέρινγκ, αντί για το ρεζερβουάρ. Η ποιότητα κατασκευής κινείται σε υψηλά επίπεδα με κορυφαία συναρμογή των πλαστικών και εξαιρετική ποιότητα βαφής.  

    Εκπέμπει την εικόνα πολυτελούς κατασκευής που δεν θα απογοητεύσει και τον πιο απαιτητικό αναβάτη. Οι διαθέσιμοι χρωματισμοί είναι Racing Red, Γκρι μεταλλικό με Racing Red και το ολοκαίνουργιο Ocean Blue metallic matt.