net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο BMW scooter «Concept Link»

BMW «Concept Link»: Σκούτερ & Smartphone

Η BMW Motorrad αποκάλυψε στο διαγωνισμό «Concorso d`Eleganza Villa d`Este» στην Ιταλία ένα νέο ηλεκτρικό scooter, που κρατά τον αναβάτη συνδεδεμένο με τον κόσμο του κινητού, ενημερώνοντας τον για τυχόν νέες εξελίξεις.

 
Το νέο μοντέλο της BMW ονομάζεται «Concept Link» και γνωρίζει ό,τι έχει γράψει ο αναβάτης στο ημερολόγιο του, ενημερώνοντάς τον για ενδεχόμενους προορισμούς. Ως εκ τούτου, μπορεί να σχεδιάσει την ταχύτερη ή πιο γραφική διαδρομή και να επιλέξει ακόμη την κατάλληλη μουσική, εάν απαιτείται.
 
Σύμφωνα με τη γερμανική εταιρεία, σκοπός του νέου μοντέλου είναι και να μπορέσουμε να απολαύσουμε την εμπειρία της οδήγησης χωρίς κάτι να μας αποσπά την προσοχή. Οι δείκτες ταχύτητας, πλοήγησης και πληροφορίες για τη μπαταρία προβάλλονται στην ζελατίνα, που βρίσκεται ακριβώς στο οπτικό πεδίο του αναβάτη. Δευτερεύουσες πληροφορίες εμφανίζονται στην κεντρική οθόνη, η οποία ταιριάζει απόλυτα με τον σχεδιασμό και βρίσκεται κάτω από το τιμόνι. Επιπλέον, η οθόνη επιτρέπει πολλούς τρόπους αλληλεπίδρασης με τον έξω κόσμο και επικοινωνίας με άλλα οχήματα.

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα υπάρξει ένα scooter, που θα επιτρέπει στον αναβάτη να αλληλεπιδρά με τον έξω κόσμο;
 
Τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του ηλεκτρικού μοντέλου συνεχίζονται με τα κουμπιά αφής στις χειρολαβές, που δίνουν πρόσβαση σε προτιμώμενες λειτουργίες χωρίς να χρειάζεται ο αναβάτης να αφαιρέσει τα χέρια του από το τιμόνι. Αλλες καινοτομίες περιλαμβάνουν μια αντίστροφη ταχύτητα και μια ρυθμιζόμενη σέλα κατά μήκος.
 
 

 

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ