Pulsar RS 200

Pulsar NS 200

Dominar 400

Bajaj Test Days στη Θεσσαλονίκη

Για τέσσερεις μέρες, από την Τετάρτη 15 μέχρι και το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, μπορείτε να απολαύσετε μια μοναδική οδηγική εμπειρία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης με τα κορυφαία μοντέλα της Bajaj, Dominar 400, Pulsar NS 200 και Pulsar RS 200.

Οι άνθρωποι της KTM SOUTH EAST EUROPE  θέλοντας να ικανοποιήσουν τους οπαδούς της Bajaj σε όλη τη χώρα, διοργανώνουν τον πρώτο κύκλο οργανωμένων Test Rides, ξεκινώντας από την Θεσσαλονίκη.

Το κορυφαίο μοντέλο στην γκάμα της Bajaj, το Dominar 400, διαθέτει πολυπρόσωπο χαρακτήρα, με άνετη θέση οδήγησης, κορυφαία ποιότητα κατασκευής και έναν ισχυρό κινητήρα 400cc που αποδίδει 35 ίππους. Διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων, φώτα τεχνολογίας LED παντού, σωστά μελετημένες  αναρτήσεις και ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή.

Μαζί με την Dominar 400 θα έχετε την ευκαιρία να οδηγήσετε την μικρότερη της κατηγορίας naked Pulsar NS 200 αλλά και την street Pulsar RS 200. Τα μοντέλα αυτά αποτελούν μια αξιόλογη πρόταση, όχι μόνο γιατί είναι εξοπλισμένα με έναν ισχυρό μονοκύλινδρο, τετράχρονο, υδρόψυκτο, 4βάλβιδο κινητήρα 200 κυβικών απόδοσης 24 ίππων, αλλά και διότι έχουν σχεδιαστεί  με γνώμονα την χρηστικότητα, την οικονομία χρήσης και τις επιδόσεις, τόσο σε καθημερινή αστική χρήση όσο και εκτός πόλης.

Ελάτε σήμερα στο κατάστημα της DELTA  MOTORCYCLES, Κ.  Καραμανλή  27 ή καλέστε στο 2311 824700, δηλώστε συμμετοχή και εξασφαλίστε την συμμετοχή σας στα BAJAJ TEST DAYS της Θεσσαλονίκης.

Είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας τον μοτοσυκλετιστικό εξοπλισμό σας (κράνος, μπότες ή μποτάκια, γάντια κλπ.), δίπλωμα οδήγησης και καλή διάθεση.